Baba
Profimedia
Baba

Profimedia

Baba, Foto: Profimedia

Gejl Dikinson (59) iz Velike Britanije oslobođena je optužbi da je imala seksualni odnos sa sinom (14) svoje najbolje drugarice dok su zajedno bili na letovanju.

Dikinsonova je bila optužena da je zavela dečaka u junu prošle godine u San Antoniju na Ibici, a baka dečaka tvrdi da je i ranije primetila da Gejl njenog unuka pohotno gleda.

Pročitajte još:

Kako prenose britanski mediji, Gejl je sa svojom prijateljicom, njenom majkom i njena dva sina otišla na godišnji odmor na Ibicu gde su iznajmili zajednički stan. Tokom "raspoređivanja" po sobama, dečaku je zapalo da bude sa Gejl u sobi, a prema babinim rečima, već prvih dana Gejl je njenom unuku upućivala neprikladne komentare.

- Čula sam je jednom kako kaže da je baš lepo razvijen re- kla je baba tokom saslušanja.

Ona tvrdi da je kobne noći njen unuk šetao u šorcu i da je ona primetila kako ga Gejl neprekidno gleda. Pošto dečak nije hteo da obuče majicu, baba se iznervirala i poslala ga ranije na spavanje. Tokom noći je, kako tvrdi, čula nešto na terasi, a kada je pogledala kroz zavesu videla je svog unuka bez odeće i Gejl kako ga zadovoljava.

- Bila je to užasna scena, ali na njegovom licu sam videla da uživa - tvrdi baba.

Ona kaže da je Gejl dečaku naređivala šta da joj radi, a da ju je on bespogovorno slušao. Na pitanje zašto nije izletela na terasu i sprečila sve baba je rekla da nije želela da pravi scenu.

Natalija (34) nestala pre dva dana! Nije se javljala dečku na telefon, a onda joj je mobilni proradio na kratko! Sestra ima samo jednu molbu!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 07.08.2019. 15:59 Natalijina sestra zamolila je sve na Fejsbuku da je ne zovu na mobilni jer joj to može iscrpeti bateriju. Natalija Kristofer, Foto: Facebook printscreen Astrofizičarka Natalija Kristofer (34) nestala je u ponedeljak kada je otišla na trčanje na grčkom ostrvu Ikarija.

Navodno je već narednog dana Gejl zamoljena da napusti stan, a policiji je slučaj prijavljen tek po povratku kući.

Dečak je tokom saslušanja rekao da je kobne večeri bio sa Gejl i svojom majkom napolju na piću, te da je popio jedan koktel od kog mu se vrtelo u glavi. Istakao je i da ga je te večeri Gejl pipkala kad su se vratili u sobu.

On je rekao da je u jednom trenutku poklekao te da su imali seks na terasi.

- Bio sam u šoku kada se sve to dogodilo. Tek ujutru kada sam se probudio shvatio sam šta se desilo i osećao sam se prljavo. Da sam bio trezan, to se ne bi desilo - tvrdio je dečak na saslušanju.

Gejl je rekla da do seksualnog čina nije došlo.

- Sve se odjednom dogodilo. Samo sam osetila njegov polni organ u svojim ustima i odmah sam pobegla. On me je primorao da mu uradim oralni seks - tvrdila je Dikinsonova. Ona je rekla da je dečak bio opsednut idejom da ima seks sa njom i da ju je stalno proganjao!

Sud je u četvrtak odbacio sve optužbe protiv Dikinsonove. Porodica dečaka bila je vidno potresena zbog ovakve odluke suda, a Dikinsonova je plakala od olakšanja po izlasku iz sudnice.

BONUS VIDEO: Vernici strahuju: Ako danas udari grom, to Sveti Ilija isteruje đavola!

 

Komentari (4)

Ciga

09.09.2018 08:11

Tako je jedna baba prevarila i mog burazera dragana.jedan dan dodje dragan u komplet odelo.reko odakle ti to kaze dragan dala mu baba ruza od njenog pokojnog muza.drugi dan cipele treci dan kaput...pratim ja dragana kad ima sta da vidim.baba ruza drzi kosulje i kaze draganu e ako mi radis ono ko juce moze da uzes ovo.dragan sirotinja sta ce opet nategne baba ruzu....

LJUBA SRETENOVIĆ ŠAMPION

09.09.2018 09:55

BABE BABE I SAMO BABE.SRBIJA BI TREBALO DA DA OGLAS DA IZVOZI BABE.NAJJTRAŽENIJE SU ONE OD 65 DO 85 GODINA. JEL VIDITE DA U ZADNJIH 15 GODINA SILUJU SAMO ŠTO STARIJE BABE.NISAM ZNAO DA SU TOLIKO TRAŽENE ZBOG SEXA ,A KRENITE ZA GRČKU AUTOBUSOM .U NJEMU 139 BABA NAŠMINKANIH ,OFARBANIH ,NAMAZANIH NOKTIJU, ISPOD KOJIH JE CRNO TOROČU I OGOVARAJU SVE,PUŠAČICE i U BUSU IMA I 5 MUŠKARACA. TO VAM GOVORI KOLIKI SU MUČENICI MUŠKARCI KOJI KAD NAPRAVE KUĆU I IZVEDU DECU NA PUT UMIRU A BABE OSTAJU,UŽIVAJU

iju

09.09.2018 17:33

Udri babu po tamburi

наива

09.08.2019 00:56

Зашто ме док сам био млад а и сада када сам матор ниједна баба није силовала.Бизгов од 14 година коме баба нареди да иде да спава , пије коктеле не може да се одбрани од жене старе 59 година.Та маните молим вас.