Američka policija
Tanjug/AP
Američka policija

Tanjug/AP

Američka policija, Foto: Tanjug/AP

Osuđeni krijumčar droge, Albanac Petrit Lekaj (49) zadavio je i izbo Sabrinu Lekaj (20) u svom belom Mercedes-Benzu prošlog jula. Vrhovni sud Južne Australije u četvrtak je pustio audio zapis koji je snimila policija dok su pokušavali da pronađu Lekaja kad su policajci dobili izveštaje da je njegova ćerka izbodena.

"Druže, možeš li mi reći šta se dogodilo? Možda možemo doći do vaše ćerke i pružiti joj pomoć", čuje se službenik koji govori, prenosi 7Nevs.

Porodica

Facebook/ Instagram

Porodica, Foto: Facebook/ Instagram

Lekaj je poneo kuhinjski nož od 15 cm kada je krenuo da odveze svoju ćerku po hranu, te je planirao da se suoči sa njenim zabavljanjem i rekreativnim uzimanjem droga. Lekaj je rekao da je nameravao samo da je uplaši, ali pukao je kad je 20-godišnjakinja rekla da je ne zanimaju „žrtve koje je podneo da bi joj pružio bolji život“. U groznom policijskom intervjuu snimljenom u ustanovi za mentalno zdravlje, Lekaj je priznao da je ubio svoju jedinu ćerku.

Na pitanje o ranam koje su pronašli na Sabrininom telu, otac je dva puta šapnuo: “Ja sam to uradio”.

"Uboo sam je jednom, sedeo sam na prvom (vozačevom) sedištu", rekao je u intervjuu.

Porodica

Facebook/ Instagram

Porodica, Foto: Facebook/ Instagram

"Samo sam ubadao ... ona je lupala, lupala o vrata i prozor. A onda sam otišao do zadnjeg dela automobila ... I uradio ostalo."

Kada je konačno spustio nož, otac je rekao da je stavio ruku preko njenih usta i zadavio je. Nakon što se Sabrina prestala boriti, okrenuo je nož ka sebi. Lekaj je pronađen pored njegove ćerke sa teškom ranom stomaka na 250 metara od porodične prigradske kuće u parku Kidman. Lečio se u kraljevskoj bolnici Adelaide.

"Voleo bih da nisam ... Voleo bih da ... voleo bih da nisam ovde", rekao je.

Lekaj se u avgustu izjasnio krivim za ubistvo i biće osuđen naredne nedelje.

Tagovi