KAMERE SNIMILE PROFESORA KAKO BACA ISKASAPLJENU STUDENTKINJU! Anastasiji (24) je odsekao glavu, ruke i noge, a onda mrtav pijan sve to poneo ka reci! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Stravično!

Profesor baca delove tela ubijene studentkinje
Profesor baca delove tela ubijene studentkinje, Foto: printskrin

* Oleg Sokolov (63) raskomadao Anastasiju Jaščenko (24)

* Mrtav pijan odneo njene delove tela do reke

Pročitajte još

* Na saslušanju sve priznao

Ruski mediji su objavili su snimak nadzornih kamera koji pokazuje istoričara Olega Sokolova (63) kako baca delove tela Anastasije Ješčenko (24) u reku u Sankt Peterburgu, nakon što ju je ubio u svojoj kući.

Kako se navodi, ugledni istoričar je studentkinju, sa kojom je bio u vezi, ubio posle čega joj je odsekao glavu, ruke i noge.

Na snimcima se navodno vidi kako baca tri paketa u ledenu vodu u blizini svog doma, dok pored njega prolazi biciklista. Nadzorne kamere jednog supermarketa pokazuju i kako je kupio lepljivu traku i druge potrepštine pre nego što je krenuo da se otarasi tela.

Kada se vratio sa ostalim delovima tela, pao je u reku dok je pokušavao da baci žrtvine ruke. Na sebi je imao Napoleonovu uniformu i navodno je planirao da se ubije, jer je ranije govorio da umre obučen kao Napoleon.

 

Oleg Sokolov
Oleg Sokolov, Foto: twitter.com

Kada je policija došla, izvukla ga je iz reke sa hipotermijom, a kod sebe je imao ranac sa ženskim rukama. Potom su otišli u njegov stan gde su zatekli stravičan prizor - obezglavljeno telo Anastasije Ješčenko, sa kojom je profesor zajednički potpisao brojne radove.

"Priznao je krivicu", rekao je njegov advokat Aleksandar Počujev.

Oleg Sokolov
Oleg Sokolov, Foto: Tanjug/AP

Sokolov je rekao da je devojka, sa kojom je živeo oko 5 godina, nasrnula nožem na njega. Kada je izveden pred sud, počeo je da jeca.

Kako mediji prenose, profesor je navodno organizovao zabavu u svom luksuznom stanu, dok je telo ljubavnice bilo zaključano u drugoj sobi. Ješčenko je upucana najmanje četiri puta nakon svađe. 

Inače, ovaj istoričar jedan je od najcenjenijih u Rusiji, a poznat je po svojim književnim delima koje je napisao o francuskom vođi i generalu Napoleonu Bonaparti.

Oleg Sokolov
Oleg Sokolov, Foto: Tanjug/AP

Čak je radio i kao konsultant na nekoliko filmova koji su snimljeni o čuvenom Francuzu. Ovenčan je Francuskom legijom časti 2003. godine.

Njegova devojka mu je pomagala u radu i bila koautorka nekoliko dela. Oboje su proučavali francusku istoriju i voleli su da se oblače u kostime. Njegovi studenti kažu da je bio talentovan profesor koji je govorio francuski i imitirao Napoleona, ali da je bio i "čudak" koji je svoju devojku zvao Džozefina.

Oleg Sokolov
Oleg Sokolov, Foto: Tanjug/AP

Anastasijini roditelji su u šoku, rekavši kako im ćerka nikada nije pomenula ništa loše o Sokolovu.

Sokolova prva žena preminula je od raka, a od druge žene Ane se razveo. Ona je rekla kako je znala za vezu sa Anastasijom, njegovom učenicom. Njen brat je rekao kako ga je Anastasija pozvala i rekla mu da se posvađala sa Sokolovim jer je želela da ide na rođendan kod prijatelja. "Plakala je, a ja sam joj rekao da ga ostavi već jednom", dodao je on. 

 

BONUS VIDEO: Pitali smo narod da li znaju koji je praznik danas, a onda smo naišli na strance i iznenadili se

 

 

 

 

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi