Donald Tramp
Tanjug/AP
Donald Tramp

Tanjug/AP

Donald Tramp, Foto: Tanjug/AP

Tramp je juče na Tviteru objavio da je obavio prvu fazu pregleda u Nacionalnom vojnom medicinskom centru "Volter Rid" u Vashingtonu.

"Sve veoma dobro (sjajno!). Završiću pregled iduće godine", napisao je američki predsednik.

PROČITAJ JOŠ:

I Bela kuća je saopštila da je predsednik obavio brz pregled i neke laboratorijske testove, prenosi Rojters.

"Predvidevši da će 2020. biti veoma zauzet predsednik koristi slobodan vikend ovde u Vašingtonu da počne deo rutinskog godišnjeg pregleda", saopštila je sekretar za štampu Bele kuće Stefani Grišam.

Donald Tramp

Tanjug/AP

Donald Tramp, Foto: Tanjug/AP

Upitana o glasinama da li je predsednik posetio vojni medicinski centar zbog razloga koji "nisu rutinski kontrolni pregledi", Grišam je odgovorila: "Apsolutno ne. On je zdrav koliko je to moguće".

Tramp se takođe sastao s doktorima bolnice i zahvalio im na brizi za ranjene američke vojnike, a potom sa potrodicama pripadnika specijalnih snaga ranjenim u Avganistanu.

Donald Tramp

Tanjug/AP

Donald Tramp, Foto: Tanjug/AP

"Predsednik ostaje zdrav i energičan, što pokazuju i njegovi burni nastupi pred više hiljada Amerikanaca nekoliko puta nedeljno", rekla je Grišam.

Poznato kakvo nas vreme čeka u najluđoj noći! Najava 3 poznata meteorologa će vas iznenaditi

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 17.11.2019. 19:24 Ove zime pašće drastično manje snega nego prošle godine! sneg, Beograd, ljudi, ulice, vreme, Foto: Alo!/Vladimir Marković Predstojeća zima u Srbiji biće dosta toplija nego lani, a snega i "debelih minusa" nema ni na vidiku, najavljuju meteorolozi. Prema njihovim rečima, ove zime pašće drastično manje snega nego prošle godine.

Ona ipak nije pružila nikakve detalje o pregledu ili laboratorijskim testovima predsednika.

Kako se navodi, u februaru je doktor iz Bele kuće posle višečasovnih pregleda saopštio da je Tramp "vrlo dobrog zdravlja".

Tramp, poznat po svojoj ljubavi prema hamburgerima i prepečenim odrescima, kao i odbojnosti prema teretani, od 2017. godine dobio je na težini gurnuvši svoj indeks telesne mase u kategoriju gojaznih, preneo je juče Rojters.

BONUS VIDEO: