ŠTA SE SPREMA U ALBANIJI? Ambasada SAD apelovala na svoje državljane da izbegavaju izlaske

U saopštenju upućenom američkim građanima u Albaniji, podseća se da je tokom poslednjih izbora bilo pojedinačnih incidenata.

Tirana
Tirana, Foto: prinstcreen

Američka ambasada u Tirani upozorila je svoje državljane koji žive i rade u Albaniji da budu oprezni narednih dana, jer postoji sumnja da bi u nedelju 25. aprila, prilikom održavanja izbora, moglo da dođe do nereda, prenosi Ekonomija onlajn.

U saopštenju upućenom američkim građanima u Albaniji, podseća se da je tokom poslednjih izbora bilo pojedinačnih incidenata.

"Ovo stvara mogućnost za moguće nasilje ili druge nerede u nedelju, 25. aprila, ili u danima nakon glasanja. Demonstracije u jednom gradu mogu da izazovu dodatne skupove u drugim oblastima širom zemlje. Štaviše, saobraćaj u području ambasade ili oko glavnih gradskih centara može biti pogođen mitinzima ili protestima, što dovodi do zagušenja ili kašnjenja", navodi se u saopštenju Ambasade SAD.

Iz Ambasade stiže i proporuka da se američki državljani drže dalje od građanskih protesta na kojima može biti nasilja.

Povezane vesti

 • Korisnik: Branko
  22/04/2021 - 23:12
  Iz ne potvrđenih informacija saznajem da je na ulicama viđeno dva - tri loša ruska uticaja što je nateralo stanovništvo da se zatvore po stanovima i kućama.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi