toalet wc šolja
Profimedia.rs
toalet wc šolja, Foto: Profimedia.rs

Širapop Mašukarat, koji ima 18 godina, bio je u toaletu u utorak uveče, kada je osetio iznenadni bol. Tinejdžer je spustio pogled i video pitona stegnutih čeljusti oko njegovog penisa. Krv je curila po pločicama toaleta.

Ipak, piton je brzo prestao s napadom a mladić je prestravljeno vikao i istrčao iz toaleta tražeći pomoć. Sve se dešavalo u Tajlandu u mestu Nontaburi, na oko 20 kilometara od Bangkoka.

Sa mladićem je u kući bila i njegova majka koja je tinejdžera smirivala dok nisu stigli bolničari i odvezli Širapopa u obližnju bolnicu Bang Jai.

Lekari su morali da rane tretiraju antibioticima a tinejdžer sada ima i tri šava na mestima ujeda.

„Bio sam u toaletu, ali nekoliko trenutaka nakon što sam seo, iznenada sam osetio bol u penisu. Spustio sam pogled i video da je tu zmija. Nije bila baš velika njen ujed je bio tako jak. Nadam se da ću se oporaviti", rekao je Širapop.

Osoblje iz službe zadužene za divlje životinje, takođe je stiglo na lice mesta i započeli su potragu za pitonom. Zmija je ipak još bila u toaletnoj šolji.

Bez problema su uhvatili pitona, čija je dužina bila oko dva metra. Odneli su ga u vreći, pre nego što su ga pustili nazad u šumu.

Da li se bojite zmija?

 

Prestrašena Širapopova majka Sutapat rekla je da je još uvek u šoku zbog incidenta.

„Ne znam kako je zmija ušla u moju kuću. Mogla je možda da uđe preko cevi koje su povezane sa toaletom. Zmija je povredila mog sina, ali odahnula sam pošto je na kraju sve dobro prošlo i što je to bio samo neotrovni piton. Da je to kobra, možda bi moj sin bio bi mrtav", rekla je mladićeva majka.

Dodala je da misli da će Širapop sada uvek biti uplašen kada krene u toalet, ali i da je zahvalna što se njen sin uspešno oporavlja, i što je zmija uhvaćena i vraćena u prirodu.

PROČITAJTE JOŠ: