Princ Endru
Shutterstock
Princ Endru

Shutterstock

Princ Endru, Foto: Shutterstock

Užasni detalji neprestano cure i šokiraju javnost. Naime, u medijima se pojavljuje sve više eksplozivnih informacija iz dosad zapečaćenih dokumenata sa suda u Njujorku, o pedofilskom lancu pokojnog financijera Džefrija Epstajna, prinčevog prijatelja.

- Doživljavao je ekstazu dok se koncentrisao tokom seksualnih odnosa na moje nožne prste, i bilo je to najdužih 10 minuta u mom životu - ispričala je žrtva Virdžinija Roberts, koja je imala samo 17 godina kada je proživljavala zlostavljanje u okrutnom pedofilskom lancu.

Roberts je na sudu ispričala da je drugi sin kraljice Elizabete imao lutku nalik sebi u prirodnoj veličini, onu iz satirične TV emisije "Spitting Image", a otkrila je i da ga seksualno uzbuđuju stopala. Amerikanka Virdžinija Roberts, udana Džufri, objasnila je kako ju je koristio tokom seksualnih odnosa na njoj i drugoj žrtvi Džoani Sjoberg.

- Bilo im je lako pružiti zabavu koju su hteli. Sela sam princu u krilo, počeo je da dodiruje moje grudi prvo rukom od lutke, a zatim svojom - ispričala je Roberts, kako prenosi "Dejli mejl".

- Nije dugo trajalo, koliko se sećam. Bilo je odvratno. Brzo je završio, ustao je i zahvalio mi. Ja sam ostala na krevetu, posramljena. Osećala sam se prljavo i odmah otišla na tuširanje - dodala je.

Prema njenim rečima, sve se odvijalo u “kući strave”. Ako su na Dvoru možda i mislili da će se skandal s vremenom utišati, s obzirom na to da su princa Endrjua, vojvodu od Jorka, odrešili samo kraljevskih dužnosti, ali on i dalje nosi kraljevsku titulu i u naslednom je nizu za tron, sada se čini da se drama tek zahuktava.

Džefri Epstajn

Tanjug/AP

Džefri Epstajn, Foto: Tanjug/AP

Shodno tome, princu na ruku baš i ne ide što je nedavno uhapšena Epstajnova madam Gislejn Maksvel (58), koja je pristala na potpunu saradnju s FBI-em i navodno će otkriti imena svih upletenih u iskorišćavanje i seksualno zlostavljanje maloletnica, zbog čega su moćnici poput princa u drami. Virdžinija Džufri, danas 36-godišnjakinja, tvrdi da je milijarderu Epstajnu i njegovoj “madam” bila seksualna robinja, kako su je iskorišćavali oni, ali i njihovi moćni prijatelji.

Kolike su razmere skandala pokazuje i nedavno venčanje njegove ćerke princeze Beatris, na kojem je, prema informacijama iz kraljevskog dvora, bio, ali nema ga ni na jednoj objavljenoj fotografiji.

Šokantni sudski dokumenti zapravo citiraju Virdžinijin rukopis na 139 stranica za nadolazeće memoare koje planira nazvati “Klub plejboja milijardera”, koji su sudu predati u sklopu tužbe za klevetu koju je Virdžinija pokrenula protiv Maksvelove 2015. godine. U knjizi Džufri tvrdi da su se ona i princ zajedno kupali, a on je posebnu pažnju posvećivao njenim stopalima. Napisala je da je “obožavao njeno mlado telo, posebno njena stopala, milovao joj je nožne prste i lizao ih”. Epstajn, tvrdi, uopšte nije hteo da zna “mračne detalje”.

- Džefri nije želeo da zna mračne detalje moje intimne noći s princem. Jednostavno me pitao smatram li da sam dobro obavila posao i učinila njegovog prijatelja srećnim. Znala sam da su njih dvojica već ocenili moj performans i raspravili o tome među sobom, stoga sam samo klimnula glavom. Iako sam se s Džefrijem nasmejala na prinčevu čudnu fiksaciju mojim nogama, i rekla bih da je Epstajnu zagolicao maštu svojim čudnim fetišem, stoga se dobro nasmejao na njegov račun - istakla je Džufri.

Izvor blizak princu rekao je za "San" da dokumenta treba da se čitaju s oprezom jer su princa “lažno optuživali dugi niz godina”. Bliski ljudi princu dodaju i kako znaju da će “u predstojećim nedeljama biti oslobođen i osvećen”, te kako su tvrdnje iz sudskih spisa “potpuno netačne”.

Princ Endru

Shutterstock

Princ Endru, Foto: Shutterstock

Šokantne tvrdnje Amerikanke Džufri ističu da ju je kod princa dovela Gislejn Maksvel.

- Gislejn me odvela do dekadentnog kauča, na kojem je sedeo i okretala me kako bi princ mogao dobro da me pogleda pre nego što mu sednem u krilo. Sve što je trebalo da učinim bilo je da se pretvaram da me zabavljaju njihovi gestovi, a kad je Endrju moje grudi uhvatio lutkom napravljenom da izgleda kao on, samo sam se odmaknula sa smeškom - opisala je Džufri.

Te skandalozne teze šokirale su javnost nedugo nakon što je, prema medijskim natpisima, prinčev alibi za noć kada je navodno silovao Džufri da je bio s ćerkom Beatris u "Pica Ekspresu" u Sariju - postao vrlo klimav.

Pojavili su se novi svedoci koji tvrde da je princ bio u jednom londonskom noćnom klubu s Virdžinijom.

PROČITAJTE JOŠ: