Prostitutka
Alo!/ Masanori Jošida
Prostitutka

Alo!/ Masanori Jošida

Prostitutka, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Poznata u kraju kao Bruna, žena je priznala da je napala izvesnog Pedra 5. septembra, ali kako tvrdi, u činu samoodbrane kad je pokušao da je siluje.

Bruna, koja inače za život zarađuje baveći se prostitucijom, jer rekla da je Pedro, koji je njen komšija i potencijalno makro, došao u spavaću sobu u njenom domu gde je u tom trenutku bila intimna sa drugim muškarce i napao je.

Da li treba uvesti hemijsku kastraciju za silovatelje?

 

U videu koji je u Brazilu postao viralan, ona tvrdi da ju je “njen makro” gurnuo na krevet toliko jako da ga je slomio pre nego što je pokušao da je siluje.

Priznala je da ga je ugrizla - dva puta, ali u samoodbrani, kao i da u tom momentu nije bila svesna činjenice da mu je odgrizla tes*ise.

Lokalni mediji pišu da je dotični takođe i njen bivši dečko, i da ju je napao iz ljubomore, ali Bruna je negirala da se ikada sa njim zabavljala.

"Popeo se go na krevet, nije ni dozvolio da se muškarac koji je bio tu skine, i rekao da je sada red na njega. Onda se bacio u napad. Lik koji je bio tu je pokušao da ga skloni s mene, a Pedro me je vukao za kosu ka sebi. Pošto je već bio go na krevetu, i vukao mi kosu u tom maniru, uhvatila sam njegov pe*is, spustila se... i ugrizla ga. Žene nemaju snagu koju imaju muškarci, razumete? Napala sam njegovu slabu tačku. Zagrizla sam", glasi Brunina ispovest.

Nakon napada, muškarac je hitno odveden u bolnicu u teškom stanju, a doktori nisu uspeli da mu ponovo prikače tes*ise, već su ga samo zašili i pustili da ide kući istog dana.

On tvrdi da nije bilo povoda za ovakav napad i da "nije zaslužio ono što mu se desilo".

Bruna je takođe otkrila da je bila dva puta silovana kao dete i da je odbila da postane žrtva silovanja i treći put.

Policija i dalje vaga da li će optužbe biti podignute protiv samo jednog učesnika ove užasne situacije ili protiv oboje.

PROČITAJTE JOŠ: