UGURAO JE U AUTO, PA KRENUO ZA SRBIJU! Albanac prebio devojku, pa probao da je odvede na Kosovo, na granici s Mađarskom je SPASILO ČUDO!

Žučna svađa izbila je između 28-godišnjeg Albanca poreklom sa Kosova koji živi u Austriji i njegove 26-godišnje devojke u stanu u Beču, nakon čega je, protiv njene volje, pokušao da je odveze na Kosovo. Srećom, devojka je uspela da kontaktira policiju.

ubistvo, austrjska policija, Salcburg
Salcburg, Foto: Youtube/Salzburg24

Svađa između muškarca i njegove devojke eskalirala je u subotu uveče do te mere da je najpre fizički nasrnuo na nju a onda je, protiv njene volje, ugurao u svoj automobil. Cilj mu je bio da je odvede na Kosovo, a sve pod izgovorom da će tamo rešiti razmirice.

Kada su stigli do granice sa Mađarskom, razjareni muškarac je shvatio da su na put krenuli bez isprava, te je bio primoran da okrene auto i vrati se u Austriju, preneli su austijski mediji.

U Beču su proveli narednu noć, a devojka je izjutra uspela da pozove policiju i prijavi svog dečka nasilnika.

Srpski predsednik zagrmeo o Kosovu! Nakon onog što je izgovorio, Amerika ZAĆUTALA!

AUTOR: Alo.rs/I.L DATUM I VREME: 20.08.2019. 21:26 - 20.08.2019. 21:35 Sastanak sa američkim državnim sekretarom održan je u 18.30, Vučič se nakon susreta sa Pompeom oglasio i rekao jasan stav Srbije po pitanju Kosova. Analitičari ovaj sastanak vide kao vrlo važan u nastavku dijaloga između Beograda i Prištine!

Kada je policija upala u stan pronašla je 26-godišnju devojku i dve godine starijeg muškarca koji je odmah uhapšen, a propisana mu je i mera zabrane prilaska devojci.

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi