policija
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

U teškoj saobraćajnoj nesreći u poginuo je Davor B.(33) iz Potnjana.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Osijek, vozač automobila je izleteo sa kolovoza na putu između Satnice Đakovačke i Potnjana i ostao mrtav na licu mesta.

Vest o tragičnoj nesreći brzo je stigla do Potnjana i bacila celo selo u očaj.

Kako hrvatski mediji saznaju, Davor je prethodne noći, u subotu, imao svadbeno slavlje koje je potrajalo do duboko u noć.

Meštani tog sela kažu da Davor godinama živi sa suprugom sa kojom već ima petoro male dece. Ona je trudna i uskoro će roditi još jedno dete.

Kako se navodi, živeli su skladno. Pre nekoliko godina venčali su se u matičnoj službi, a sada su odlučili da se venčaju; da proslave nedavno rođenje šestog deteta i kuću koju su kupili u Potnjanima i u koju su se uselili.

Davor je bio ponosan što je od novca koji je sam, svojim radom i trudom kupio kuću.

- Davor je inače iz Đakova. Uradio je sve što je znao i našao. Tokom leta je sejao lubenice i prodavao ih. Uspeo je da nahrani decu. Ali njih dvoje su bili veoma skladan i lep par. Žena je uglavnom bila kod kuće sa decom. Šokirani smo. Verovatno je od umora izgubio kontrolu nad automobilom i sleteo sa puta. Jadna ta mlada žena i ta deca. Treba im nekako pomoći - kažu meštani Potnjana, gde su se pre nekoliko godina doselili Davor i njegova supruga.

Kako prenose meidji, oni će organizovati prikupljanje novčane pomoći za svoju porodicu i decu, od kojih najstarije ima tek oko 10 godina.

(Alo, Kurir, 24sata.hr)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading