Utapanje
Foto: Printscreen/FOTO: MARTIN COUNTY SHERIFF'S OFFICE


Brajan Vorter (51) i Erika Višard (48) su doživeli strašnu sudbinu dok su bili na odmoru sa svojom decom na plaži u Pensilvaniji. Odmor koji je trebalo da bude vreme opuštanja i zabave pretvorio se u užas kada su oboje nastradali u jakoj struji pred svojom decom.


Bračni par je sa svojom šestoro dece boravio na plaži u Floridi kada ih je zadesila tragedija. Iako su se deca nalazila u blizini, Vorter i Višard nisu uspeli da se izvuku iz jake struje, što je dovelo do njihovog utapanja pred očima njihove dece.

Deca svedočila užasu

Njihovo šestoro dece, tinejdžeri koji su prošli kroz dramatičan scenario, bili su svedoci strašnog događaja. Gledali su svoje roditelje kako se bore sa strujom, dok su oni pokušavali da im pruže uputstva za plivanje. Nakon što su videli da im se roditelji udavili, odmah su pozvali Hitnu pomoć, ali nažalost, reanimacija nije uspela.

Trauma koja će ih pratiti zauvek

Doktori koji su bili uključeni u pokušaj reanimacije ističu da deca prolaze kroz izuzetnu traumu, kako zbog gubitka roditelja, tako i zbog svedočenja dramatičnom događaju na plaži i u bolnici. Njihova iskustva će ih verovatno pratiti tokom celog života.

(Dejli Mejl)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading