Cetinje
Foto: Printscreen/RTCG

To je samo jedna od poruka razmenjenih preko nekada zaštićene Skaj aplikacije, a u kojoj se tražila glava juče ubijenog boksera sa Cetinja Dragana Roganovića.

On je lišen života u eksploziji improvizovane naprave postavljene na drvetu ispred Sportskog centra u prestonici, a potom i aktivirane oko 9 sati i 5 minuta, kada je sa sugrađaninom Petrom Kaluđerovićem, Tasom Jovanovićem i Mihajlom Borozanom ulazio u taj objekat.

I Kaluđerović je stradao u ekploziji, a teško su povrijeđeni Borozan i Jovanović, kojem su se lekari juče borili za život.

Iz vrha Uprave policije, “Vijestima” je nezvanično rečeno da su sva četvorica bili pripadnici zločinačke kriminalne grupe škaljarski klan.

“Vijesti” nemaju informaciju u kojim sve pravcima ide istraga, ali jasno je da je jučerašnje dvostruko ubistvo nastvaka rata crnogorskih narko-kartela – kavačkog i škaljarskog.

U tom sukobu i juče je povređena slučajna prlaznica – starija Cetinjanka koja je prolazila ulicom u vreme eksplozije.

Sat nakon što je u prestonici aktvirana ekplozivna naprava u kojoj su dve osobe izgubile život, a tri teško povređene, iz Uprave policije saopštili su da u koordinaciji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici, preduzimaju intenzivne izviđajne mere i radnje, a o čijem toku i ishodu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Iz Kliničkog centra Crne Gore saopšteno je da su u tu ustanovu primljene tri osobe povređene u eksploziji na Cetinju.

“Pacijenti su primljeni sa teškim povredama donjih ekstremiteta, stomaka, vrata, grudnog koša i male karlice. Svi pacijenti su pod budnom pažnjom timova KCCG. Shodno Zakonu o pravima pacijenata, bliže detalje ne možemo saopštiti”, navodi se u saopštenju.

Doktor cetinjske Bolnice “Danilo I” Predrag Milošević ranije juče novinarima je rekao da je Jovanović teško povređen i da mu se lekari bore za život.

On je objasnio da je u eksploziji povređeno šest osoba, od čega je troje dovedeno na hirurgiju cetinjske bolnice.

Istakao je da su pokušali da reanimiraju Roganovića:

“Pokušali smo da ga vratimo u život, ali nismo uspeli”.

Bonus video:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading