Bar
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock


Uprkos naporima i brzoj reakciji nadležnih službi u Baru, slučaj nestanka ruske državljanke na Velikom Pijesku je dobio neočekivan obrt. Umesto da je bila nestala u moru, žena je pronađena mirno ležeći u svojoj hotelskoj sobi, u pripitom stanju. Ova situacija izazvala je veliku uznemirenost među lokalnim stanovništvom i turistima, ali je istovremeno podsetila na važnost pažljivog ponašanja prilikom boravka na moru.

Nadležne službe, uključujući Upravu pomorske sigurnosti i upravljanja lukama (UPSUL) iz Bara, odmah su reagovale na prijavu nestanka ruske državljanke. Pretraga mora, koja je uključivala ronioce i spasilačke čamce, izazvala je zabrinutost među građanima. Međutim, nakon intenzivne potrage, informacija je stigla da je žena pronađena u svojoj sobi, čime je slučaj dobio neočekivan rasplet.

"UPSUL je primila informaciju da je strana državljanka nestala u moru na Velikom Pijesku u opštini Bar, a potraga je trajala do dva sata iza ponoći. Nastavljena je jutros u sedam sati kada su isplovila dva spasilačka čamca sa roniocima u cilju pretrage morskog dna uz obalu. Ubrzo nakon toga dobili smo informaciju da se ova osoba u pripitom stanju vratila živa i zdrava u hotelsku sobu", navodi se u saopštenju.

(Vijesti)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading