Silovanje
Foto: Alo/Profimedia

Grupno silovanje 12-godišnje devojčice šokiralo je Francusku, dok nekoliko medija pišu da je ona napadnuta jer je Jevrejka.

Navodno antisemitski napad dogodio se u gradu Kurbvoa u Pariskom regionu.

Prema pisanju Le Figara i BFM TV, žrtva je hodala parkom u subotu kada su je napala trojica dečaka.

Navodi se da su optuženi, i sami još uvek tinejdžeri i imaju 12 i 13 godina, naterali devojčicu u praznu šupu. Prema policijskim izveštajima, tamo je vređana kao "prljava Jevrejka", a zatim brutalno silovana.

Nakon napada, devojčica je sve rekla roditeljima, koji su pozvali policiju. Dva dana kasnije, policajci su uhapsili osumnjičene počinioce. U utorak su adolescenti privedeni istražnom sudiji. Oni se nalaze u pritvorskom centru za maloletnike.

Pored teškog silovanja, seksualnog napada, ucene i pretnji smrću, u toku su istrage i za telesne povrede i uvrede. U javnom tužilaštvu u Nanteru kažu da je izvršenje poslednja dva dela "još više otežava verska pripadnost žrtve".

Dvojica maloletnika osumnjičena su za silovanje i ostale optužbe, dok je treći maloletnik osumnjičen da je pomagao i svedočio silovanju.

Prema nepotvrđenim izveštajima, jedan od navodnih silovatelja bio je u vezi sa devojčicom i nije mogao da podnese činjenicu da je ona od njega sakrila svoje jevrejske korene.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading