Biznismen ubio suprugu
Foto: Profimedia/Profimedia


Britanski biznismen Dejvid Tomas Blajt (53) i njegova supruga, TV zvezda Viktorija (40), doživeli su tragičan kraj u njihovoj kući u Ankari, Turska. Kako prenosi Dejli mejl, zločin se dogodio 11. juna nakon žestoke svađe izazvane porukama. Blajt, koji je vodio međunarodnu firmu "ASG Inspection", nažalost je okončao život nakon što je ubio svoju suprugu, poznatu po voditeljskom poslu u "Jutarnjoj emisiji" na TV Evropa 2 zajedno sa češkim voditeljem Leošem Marešom.


Dejvid i Viktorija ostavili su troje dece, starosti četiri, deset i 14 godina, koji su sada premešteni na čuvanje porodici njihove majke. Ovaj tragičan događaj ostavio je porodicu i širu javnost u šoku.


Viktorija, rođena u Južnoj Africi, preselila se u Češku kao mlada devojka. Studirala je muziku na univerzitetu i postala poznata nakon izdavanja svog prvog albuma 2004. godine. Njen tragičan kraj ostavio je dubok trag u muzičkoj i medijskoj industriji, ostavljajući mnoge u suzama.


Pored ove nesreće, Viktorijina sestra Aleksandra oprostila se od nje na Instagramu, otkrivajući da je njihova porodica nedavno sahranila njihovog oca. Ova porodična tragedija dodatno je pogoršala već tešku situaciju kroz koju prolazi porodica.

"Sa dubokom tugom i bolom moram da saopštim da nas je napustila moja voljena i lepa sestra, sunce naših života koje nam je donelo toliko radosti, svojim smehom, pozitivnim duhom i energijom. Molim vas, sve vas molim, dajte nam vremena zbog dece. Moja porodica prolazi kroz veoma težak period jer su izgubili oba roditelja. Nedavno smo sahranili oca, a sada i sestru i devera i treba nam vremena da se oporavimo, ali pre svega treba da budemo tu zbog dece. Zaista cenimo vaše prelepe poruke, ali u ovim teškim vremenima treba nam vremena da odahnemo.".


Portparol Kancelarije za spoljne poslove, Komonvelt i razvoj izjavio je za "Sun" da podržavaju porodicu Britanca koji je preminuo u Turskoj i da su u kontaktu sa lokalnim vlastima. Slično, portparol Ministarstva spoljnih poslova Češke potvrdio je da je češki državljanin preminuo nasilnom smrću u Turskoj, ističući da je ambasada u Ankari u kontaktu sa porodicom i pruža konzularnu pomoć.

"Podržavamo porodicu Britanca koji je poginuo u Turskoj i u kontaktu smo sa lokalnim vlastima".

(Dejli Mejl)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading