gradonačelnik nikšića
Foto: Printscreen/Facebook printscreen

Nije teško zaključiti da je ta visoka korupcija vezana za bivši režim koji očigledno, još uvek, može da usmerava medijsku scenu i da jednom temom koja se desila danima ranije preklopi taj važan susret SDT-a i koordinatora Stejt departmenta.

Osim toga, juče je u našu državu doputovao i predsednik Bugarske, g. Rumen Radev koji je u crnogorskim medijima prosto sporedno pozicioniran zbog nekolike rečenice iz govora potpredsjednika NSD i predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića.

NSD se ovim putem izvinjava svima onima koji su u Markovim rečima pronašli ono čega nema, na šta on nije mislio i čega nije bilo i onima koji su u tim rečima upravo želeli da pronađu ono što žele da ospore i koje su te reči, namerene da ohrabre pomirenjem, donele duševnu bol.

Neka svako radi svoj posao, državne institucije, mediji, političari, ali bi bilo dobro da koncentracija medijske javnosti bude na onim glavnim, umesto na sporednim temama koje služe isključivo za targetiranje onih koji su ponajbolji u svom poslu poput Marka Kovačevića.

Bonus video:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading