Kraljevska porodica
Foto: Printscreen/printsrkin/jutjub

Ovo je trenutak kada je vojvotkinja od Edinburga stavila ruku na rame princa Vilijama u znak podrške nakon pojavljivanja na balkonu Bakingemske palate tokom jučerašnjeg "Trooping the Colour", godišnjeg kraljevskog događaja koji se održava poslednjih 260 godina, dan kada se slavi rođendan vladajućeg monarha u Velikoj Britaniji.

Ovo je među retkim dešavanjima kada se okupljaju svi članovi kraljevske porodice, a njihovo pojavljivanje na balkonu palate je jedan od najiščekivanijih elemenata tog dana.

Videti ih sve zajedno, i starije i mlađe članove kraljevske porodice kako se nalaze na jednom mjestu, naglašava njihove veze i odnose između njih, a ni juče nije bilo mnogo drugačije. Naročito kada su fotografi zabeležili bliski trenutak između princa od Velsa (41) i vojvotkinje od Edinburga (59), kako prenosi "Daily Mail".

Dok su se članovi kraljevske porodice vraćali u Bakingemsku palatu nakon što su se pojavili na balkonu, Sofi (u jarko žutoj haljini od Beulah London i sa šeširom Džejn Tejlor) uhvaćena je okom objektiva kako nežno stavlja ruku na Vilijamovo rame, čime je svima prisutnima bilo jasno koliko joj je drag budući kralj.

Vilijam je proveo poslednjih nekoliko meseci pokrivajući neke od očevih dužnosti, dok se kralj leči od raka. Paralelno podržava svoju suprugu Kejt Midlton, takođe obolelu od raka kao i kralj, a čije lečenje je u toku.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading