plaža jaz
Foto: Alo/Foto: Youtube/Printscreen/zoran zdralevic


Budvanska policija je uhapsila K. M. iz Budve zbog sumnje da je počinio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i lažno predstavljanje. Incident se dogodio juče na platou kod kartinga na Jazu, gde je Budvanin automobilom umalo pregazio grupu ljudi, pritom povredivši maloletnika iz Srbije.


Prema informacijama iz "Vijesti", K. M. je prethodno imao razmiricu sa članom porodice, a situaciju su pokušali da smire momci koji su bili u blizini. Međutim, umesto da se situacija smiri, Budvanin je počeo da viče na njih, predstavljajući se lažno kao policajac. Zatim je seo u auto i pod punim gasom krenuo na grupu momaka, pokušavajući da ih pregazi. U tom napadu, jedan maloletnik iz Srbije je zadobio povrede.


Nakon hapšenja, kod K. M. je pronađena legitimacija čuvene Međunarodne policijske organizacije (IPO), koju je policija privremeno oduzela. O svemu je obavešten dežurni tužilac u Kotoru koji je naredio hapšenje.


Budvanska policija je brzo reagovala identifikujući i hapšenjem K. M. koji je izazvao opštu opasnost na Jazu. Pored toga, policija je preduzela mere kako bi osigurala da se slični incidenti ne ponove u budućnosti.

(Vijesti)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading