Gori ruska fabrika
Foto: Printscreen/Printscreen


Vojni fotoreporter "Njuz.ru" Nikita Cicagi tragično je izgubio život tokom napada Oružanih snaga Ukrajine kod Ugledara. Prema informacijama koje prenosi Telegram kanal informativnog medija, Cicagi je poginuo u rejonu manastira Nikolski, gde je planirao da izvesti sa lica mesta.

- Naš dopisnik Nikita Cicagi poginuo je u napadu dronova Oružanih snaga Ukrajine, u rejonu manastira Nikolski kod Ugledara, odakle je Nikita planirao da se javi sa lica mesta - navodi se u poruci



Nikita Cicagi bio je poznat vojni fotoreporter koji je svojim radom obeležio novinarsku scenu. Njegova hrabrost i posvećenost poslu omogućili su mu da zabeleži brojne važne događaje i sukobe širom sveta. Cicagi je često bio na terenu, beležeći svakodnevni život vojnika i civila u ratnim područjima.


Informaciju o tragičnoj smrti Nikite Cicagija potvrdio je informativni portal "Njuz.ru", koji je takođe izrazio duboko saučešće porodici i prijateljima preminulog fotoreportera. Njegova smrt predstavlja veliki gubitak za novinarsku zajednicu, ali i za sve one koji su ga poznavali i cenili njegov rad.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading