aligator
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Šokantni snimak policijske kamere otkrio je jeziv trenutak kada je otkriven ogroman aligator od 14 stopa koji je progutao telo 41-godišnje žene.

Potresni snimak Komisije za očuvanje ribe i divljih životinja Floride opisuje početni dolazak hitnih službi u Largu u američkoj saveznoj državi Florida.

Uviđajući neposrednu opasnost, oni brzo onesposobljavaju smrtonosnog predatora pucnjem.

Alilgator pojeo ženu

Društvene mreže

 

Čuje se glas kako urgentno viče u video snimku - Gledaj , gledaj- samo nekoliko sekundi pre nego što je ispaljen fatalni hitac nakon što je viđen sa delovima tela koji mu vise iz usta.

Lokalni stanovnik Džamarkus Bulard prvi je naleteo na jezivu scenu, kontaktirajući hitnu pomoć nakon što je primetio ono što je mislio da su ljudski ostaci u ustima aligatora.

- Primetio sam da ima telo u ustima, pa kada sam to video, otrčao sam pravo po hitne službe. Oni su potvrdili da je to telo“, rekao je Bulard lokalnim medijima.

Nakon toga, žrtva je identifikovana kao Sabrina Pekam (41). Porodica ju je poslednji put videla živu dan pre tragičnog incidenta koji se odigrao u septembru.

Kasnije su zvaničnici pronašli sumorno otkriće u stomaku aligatora nakon što su ga rasporili. Nakon užasne smrti majke, Pekamova ćerka se oglasila na društvenim mrežama da opovrgne tvrdnje da je njena majka zadirkivala to stvorenje.

- Veruje se da je možda hodala do ili od svog kampa u blizini potoka u mraku, a aligator je napao iz vode. Očekivali smo da ćemo imati još mnogo, mnogo godina sa njom. Nažalost, Bog ju je pozvao pre nego što su naša srca bila spremna - navela je Breana Doris u objavi na Fejsbuku.

(Alo, Daily Star)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading