Putin i Hitler
Foto: AP/Foto: Profimedia


Najdžel Faraž , lider stranke Reform UK, nedavno je dao svoje viđenje nacističkog diktatora Adolfa Hitlera i ruskog predsednika Vladimira Putina tokom emisije na BBC Radio 5 Live. On je opisao Hitlera kao "hipnotičnog na veoma opasan način" i istakao da, iako ne voli Putina "kao ljudsko biće", moramo priznati da je "dobar u onome što radi".

U pogledu Hitlerovih veština javnog govorništva, Faraž je odgovorio na pitanje da li je Hitler bio dobar u onome što je radio sa: "Šta, kao javni govornik? Šta mislite? Očigledno, hipnotičan na veoma opasan način." 

Kada je reč o Putinu, Faraž je istakao: "Koliko godina je bio na vlasti? Prešao je iz premijera u predsednika, on je lukava politička figura. Ubija novinare, ne volim ga kao ljudsko biće ni na koji način. Možete prepoznati činjenicu da su neki ljudi dobri u onome što rade čak i ako imaju zlu nameru."

Faraž je takođe izneo svoje mišljenje o sukobu između Rusije i Ukrajine, ističući da je taj rat trajao godinama i da će verovatno potrajati još mnogo godina. On je naglasio da podržava Ukrajinu, ali je izrazio zabrinutost da bi rat mogao da se produži godinama ako se ne pronađe način za pregovore.

Kada je reč o pregovorima sa Rusijom, Faraž je rekao: "Nisam rekao da ne bismo trebali u potpunosti podržati Ukrajinu, ni na trenutak, ali na kraju krajeva, većina ratova završi se pregovorima i bojim se da, ako ne nađemo neki način da sednemo i razgovaramo barem, završićemo sa ratom koji će trajati godinama."

Na pitanje šta bi rekao ako bi imao priliku da utiče na situaciju i sastane se sa predsednikom Zelenskim, Faraž je odgovorio: "Rekao bih Zelenskom, pogledajte, Zapad vas je podržavao, podržavaće vas i dalje, ali gubitak toliko mladih muškaraca je tako loš, zar nije vreme da barem pokušamo pregovore - on ne bi mogao reći ne."

Faraž je izrazio zabrinutost oko situacije u Krimu, ističući da bi bilo loša ideja ne omogućiti ljudima da sednu za sto i razgovaraju o tome.
 

(Dejli mejl)

BONUS VIDEO

@alo_portal KRENULA SPASOVDANSKA LITIJA Grad Beograd slavi krsnu slavu, okupljen veliki broj građana uprkos kiši #spasovdanskalitija #beograd #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ゚ #fypシ゚viral #viraltiktok #viralvideo #foryou #fy ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading