Medved napao ljude u Slovačkoj
Foto: Printscreen/Printscreen

Meštanka je uspela zabeležiti ovu pojavu koju je ustupila medijima,a snimak možete pogledati OVDE.

Situacija, kako je rekla za Klix, postaje sve ozbiljnija jer medved prilazi veoma blizu magistralne ceste, što predstavlja dodatni rizik ne samo za stanovnike, već i za vozače.

Strah od mogućih susreta s medvedom svakodnevno raste među stanovnicima ovog mesta.

Naime, medvedi su poznati po tome da se retko spuštaju među ljude, osim ako ne traže hranu.

To bi mogao biti signal da u šumi više nema dovoljno hrane ili da je medved na neki način ugrožen. Međutim, ovakvi susreti mogu biti opasni i za ljude i za medveda.

Stanovnici Hadžića apeluju na nadležne institucije da hitno preduzmu zakonske aktivnosti kako bi se medved vratio u svoje prirodno stanište.

Potrebno je naći način da se medved premesti na sigurno mesto, daleko od naselja. Svi se slažu da je važno zaštititi i medveda i ljude te izbeći eventualne nesreće.

Bonus video:

 

@alo_portal Stanarka zgrade u kojoj je godinama bila zatočena devojčica, otkrila je detalje o zvukovima koji su dolazili iz stana. Ona je navela da tek sada povezuje krike koje su stanari povremeno čuli i novu ženu koju su povremeno viđali. Ceo intervju možete pročitati klikom na link u opisu profila 📲 #alo #alonovine #alodnevnenovine #aloonline #zatocena #fypシ #fyp #srbija ♬ original sound - Alo_portal

 

Alo/Klix

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading