policija
Foto: EPA/EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Dramatične scene odvijale su se u četvrtak uveče u stambenom naselju u Hamburgu. Prema pisanju medija, nemačka policija ubila je muškarca nakon što je otvorio vatru na njih. On je osumnjičen da je pre toga zapalio svog oca u stanu.

U četvrtak uveče oko 11.35 sati, stanovnici zgarde u Hamburgu pozvali su policiju zbog "muškarca koji se ponaša nenormalno".

U isto vreme obaveštena je i vatrogasna brigada, koja je pružila pomoć napadačevom ocu zbog teških opekotina.

Kako prenosi Bild, sumnja se da je sin zapalio oca na spavanju. Nesrećnom čoveku je pružena pomoć na licu mesta, nakon čega je prevezen u bolnicu.

U međuvremenu, sin se zabarikadirao u stanu. Kada je policija pokušala da ga uhapsi, on se pojavio na terasi naoružan i ispalio nekoliko hitaca u pravcu policije.

Patrole su odmah zatražile podršku, pa su stigle snage za specijalne operacije. Kada su stigli na lice mesta, muškarac je ponovo otvorio vatru na policiju. Službenici za specijalne operacije su pucali na čoveka i pogodili ga. Kako je saopštila policija, napadač je podlegao povredama na licu mesta. Niko od policajaca nije povređen.

Za sada nije poznato šta je dovelo do toga da sin zapali oca, niti je poznato stanje žrtve.

Policija nastavlja sa istragom.

BONUS VIDEO

@alo_portal KRENULA SPASOVDANSKA LITIJA Grad Beograd slavi krsnu slavu, okupljen veliki broj građana uprkos kiši #spasovdanskalitija #beograd #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ゚ #fypシ゚viral #viraltiktok #viralvideo #foryou #fy ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading