Kejt Midlton
Foto: Printscreen/Printscreen/tviter


Princeza od Velsa, Kejt Midlton, nedavno je poslala pismo irskoj gardi u kojem je izrazila svoje žaljenje i izvinjenje što nije mogla da bude prisutna na ceremoniji. Pismo je izazvalo ogromnu pažnju javnosti, a kraljevski komentator istakao je da mnogi nisu pročitali tajnu poruku koju je princeza kroz njega poslala javnosti.


U pismu, princeza Kejt je napisala dve reči koje bi mogle da signaliziraju njen povratak, što je izazvalo spekulacije o tome da li se približava trenutak kada će preuzeti svoje kraljevske obaveze. Kako je objasnio glavni kraljevski dopisnik Njuzvika, Džek Rojston, njena primedba od dve reči "vrlo uskoro" može da znači da je njen povratak na kraljevske dužnosti na pomolu.


Princeza Kejt, koja je pukovnik Irske garde, izrazila je ponos na gardu i izvinjenje što nije mogla da učestvuje u događaju tokom vikenda. U pismu je istakla da joj je čast biti pukovnik Irske garde i izrazila nadu da će uskoro moći da ih ponovo zastupa.

Kako je istakao Rojston, ova izjava je optimistična i može se tumačiti kao nagoveštaj njenog skorog povratka na kraljevske dužnosti.


Poslednje javno pojavljivanje princeze od Velsa bilo je u decembru 2023. godine, kada se pridružila ostatku kraljevske porodice na Božiću u Sandringemu. Odsustvo princeze Kejt iz javnosti izazvalo je interesovanje medija i javnosti za njeno zdravstveno stanje i mogući povratak na dužnost.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading