žena uhapšena
Foto: Shutterstock/FOTO Shutterstock/RINA, ilustracija


Mlada Albanka, Higerta Meta (19), koja se sumnjiči za ubistvo svog oca, završila je u zatvorskoj bolnici nakon što joj se pogoršalo stanje. Iako nije navedeno od čega tačno boluje, lekari su odlučili da treba da ide na psihijatrijsko posmatranje kako bi se utvrdilo da li ima neku duševnu bolest.

Meta je više puta menjala svoj iskaz u vezi sa smrću oca. Prvo je priznala zločin, navodeći da je ubila oca jer je hteo da je prisilno uda, ali je kasnije poricala da je naudila ocu. "Ubila sam ga jer je hteo da se verim. Nisam imala izlaz, pa sam uzela pištolj i upucala sam ga. Sve sam sama uradila", navodno je izjavila pre nekoliko meseci.

Pelumb Meta (49) ubijen je 10. februara, a za ubistvo se sumnjiče Higerta i njena braća Hisen i Amarildo. Njegovo telo je pronađeno 23. februara nakon što je Hisen prijavio očev nestanak.

Ovo tragično događaj baca svetlo na porodične odnose i unutrašnje sukobe, dok se javnost pita šta je dovelo do tako drastičnog čina. Meta i njena braća već mesecima se nalaze u pritvoru, dok se istraga nastavlja.

(Telegraf)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading