Doktor Mozli
Foto: Printscreen/Društvene mreže


Britanski lekar i TV zvezda dr Majkl Mozli preminuo je prirodnom smrću na grčkom ostrvu, potvrdila je danas policija. Telu nije pronađen trag nasilja koji bi mogao dovesti do smrti, a portparolka policije je potvrdila da je Mozli pronađen u oblasti Agia Marina. Ova tragična vest potresa javnost, a 67-godišnji Mozli je napustio plažu u sredu popodne i od tada nije viđen.

Pronađen u pećini na ostrvu

Telo dr Majkla Mozlija pronađeno je u pećini na ostrvu, potvrdili su policijski zvaničnici. Ostrvo Agia Marina sada je u centru pažnje zbog ovog tragičnog događaja.

 

 

- Pronađen je u oblasti Agia Marina. Mogu da potvrdim da je to on - rekao je za Gardijan zamenik gradonačelnika ostrva Nikitas Grilas.

Poslednji trenuci Mozlijevog života

Snimak sa nadzorne kamere obližnjeg restorana prikazuje poslednje trenutke života dr Majkla Mozlija. Na snimku se vidi kako dezorijentisano hoda oko ograde odmarališta, a istražitelji tvrde da je to trajalo čak 20 minuta. Nakon toga pada i nestaje iz vidokruga kamere, ostavljajući javnost u šoku.

 

 


Život i karijera dr Majkla Mozlija

Dr Majkl Mozli bio je poznat po seriji "Veruj mi, ja sam doktor" i gostovanju u raznim televizijskim emisijama BBC-a i ITV-a. Pored toga, radio je kao TV voditelj, novinar i pisac, a njegov dokumentarni film "Ljudsko lice" osvojio je prestižnu nagradu Emi. Interesantno je da se Mozli zarazio digestivnim parazitima dok je snimao dokumentarni film "Zaraženi! Život sa parazitima" i živeo sa njima šest nedelja.

 

 

(Gardijan)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading