Košarkaš ubio prostitutku
Foto: Printscreen/youtube/8 News Now — Las Vegas


Poslednji snimak ubijene prostitutke Marajne Rodžers, čije je telo pronađeno u pustinji u Nevadi, bacio je novo svetlo na ovaj slučaj. Na snimku se vidi kako 23-godišnja Rodžers prati jednog od svojih ubica, ulazeći i izlazeći iz prodavnice pića u Las Vegasu. Detalji ovog tragičnog događaja otkrivaju zastrašujuće motive i postupke počinilaca.

Uhapšen NBA košarkaš Čens Komenči i njegova devojka Sakari Hamden

Kao ključni osumnjičeni za ovo ubistvo, 27-godišnji NBA košarkaš Čens Komenči i njegova devojka Sakari Hamden (19) suočavaju se sa ozbiljnim optužbama. Prema izveštaju policije, njih dvoje su viđeni na sigurnosnim kamerama u lokalnoj prodavnici nekoliko sati nakon što su navodno ubili Rodžersovu. Ovaj jezivi snimak pruža uvid u njihovu hladnokrvnost nakon što su se vratili sa mestа gde su ostavili telo nesretne žrtve.


Problematični odnosi i tragični ishod

Saznanja da su Rodžersova i Hamdenova radile kao prostitutke dodatno baca senku na ovu priču. Prema saznanjima, sukob između njih dve oko vlasništva nad Roleks satom mogao je biti okidač za tragični ishod. Očevici tvrde da je Komenči navodno zadavio Rodžersovu nakon što se posvađala sa Hamdenovom, preteći da će je ubiti ako joj ne preda sat. Ovi detalji dodatno ukazuju na kompleksnost odnosa među učesnicima ovog tragičnog događaja.

Komenčijeva sportska karijera i kontroverze

Pored šokantnih detalja ovog slučaja, javnost je takođe zaintrigirana Komenčijevom sportskom karijerom. Njegovo iskustvo u "D" ligi i igranje za razvojni tim Sakramenta sada dolazi pod povećalo javnosti. Takođe, njegova kratkotrajna proba u Partizanu takođe je privukla pažnju, naročito s obzirom na to da ga trener Nenad Čanak nije odveo na neke od ključnih duele.

(Mondo)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading