Reket ubio devojčicu
Foto: Printscreen/Društvene mreže


Godišnji odmor porodice u Nju Džersiju pretvorio se u užas nakon što se reket slomio tokom utakmice i probio lobanju šestogodišnje devojčice. Mala Lusi Morgan umrla je u sredu, četiri dana nakon bizarne nesreće.

Idilični odmor koji je prerastao u tragediju

Šestočlana porodica uživala je na odmoru u iznajmljenoj kući pored jezera Mejn, sve dok idilu nije prekinula vriska. Prema rečima devojčicinog oca Džesija Morgana, pastora, deca su igrala badminton u dvorištu ispred kuće, dok su se on i njegova supruga Betani odmarali iza kuće. U zamahu reketa naniže, reket se slomio, a oštar komadić zabio se u Lusinu lobanju dok je sedela pored terena.

Nesrećan sled događaja

Kako je saopštila policija države Mejn, ona je pretrpela nenamernu povredu od svog 10-godišnjeg brata. Utvrđeno je da se aluminijumska drška odvojila od drvenog dela reketa i udarila devojčicu u glavu.

Teška povreda i borba za život

Lusi je avionom prebačena u Medicinski centar Mejn u Portlandu, gde je podvrgnuta operaciji. Lekari su uspeli da ožive šestogodišnju devojčicu, ali je ona izgubila sve moždane funkcije i sposobnost da samostalno diše. Upozorili su porodicu da su šanse za oporavak veoma male s obzirom na to da je drška reketa zabila duboko u mozak i izazvala momentalno arterijsko krvarenje.

Njena braća i sestre krive sebe i teško se nose sa situacijom, rekao je otac devojčice. Sahrana će biti obavljena 15. juna u crkvi njenog oca.

(Slobodna Dalmacija)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading