krađa Audija
Foto: Printscreen/The Sun

Jedan vozač Audija doživeo je šok kada se vratio u višespratni parking, samo da bi zatekao svoj automobil opljačkan i ostavljen na ciglama. Džejms, 57-godišnjak, vratio se u Nacionalni parking (NCP) u Birmingemu da bi pronašao svoj A3 potpuno opljačkan. Automobil je imao razbijene prozore, otuđenu konzolu, ukraden volan i ukradene točkove, prenosi BirminghamLive.


Džejms je bio "besan i šokiran" kada se vratio na parking nakon posete prijateljima i zatekao ovakav prizor. On je parkirao automobil u 7 uveče u utorak, a vratio se u 8 ujutru sledećeg dana. "Bio sam malo šokiran kada sam otvorio vrata i video da nema volana. Oni su bacili ciglu kroz prozor, ušli unutra, otvorili gepek i uzeli alat iz gepeka koji su takođe ukrali. U tom trenutku nisam mogao da se rasrdim, bio sam šokiran. Hvala Bogu što se nisam pojavio dok su skidali točkove, to nije posao za jednog čoveka", rekao je Džejms.

krađa Audija

The Sun

 

 


Predstavnik policije Zapadnog Midlenda izjavio je da su sada u fazi istrage. "Obavešteni smo o krađi delova sa Audi vozila parkiranog na parkingu na Newhall Street, koja se dogodila tokom noći između utorka 4. juna i 5. juna. Zatražili smo snimke sa sigurnosnih kamera sa parkinga kako bismo identifikovali počinioce", izjavio je portparol policije.

Iz NCP-a su takođe izrazili žaljenje zbog incidenta. "Veoma nam je žao što se ovaj incident dogodio dok je korisnik bio parkiran na našem parkingu. Nažalost, kriminal je problem sa kojim se suočavamo, kao i sve druge kompanije koje imaju objekte otvorene za javnost", izjavio je portparol NCP-a.

NCP je istakao da preduzimaju dodatne mere kako bi ojačali sigurnost svojih parkinga. "Zapošljavamo dodatno osoblje za naše lokacije u Birmingemu i obezbeđujemo da pokrivaju važna vremenska razdoblja kako bismo odvratili ovakav tip kriminala i nastavićemo da činimo sve što možemo sa naše strane kako bismo sprečili ovakve vrste kriminala, uz sastanke sa relevantnim osobama koje mogu pomoći u smanjenju kriminala u ovoj zajednici", istakli su iz NCP-a.
 

(The Sun)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading