Grčka policija
Foto: Shutterstock/Shutterstock


U nedelju uveče, 11-godišnja Vasiliki Nikolopoulou nestala je iz oblasti Mirtija u Pirgosu, što je njena majka odmah prijavila, izazivajući izdavanje Amber alerta zbog straha da je devojčica u opasnosti. Međutim, juče u oblasti Katarači pronađeno je beživotno telo male Vasiliki sa ubodnim ranama na vratu.

Najnoviji obrt u ovoj tragičnoj priči jeste priznanje zločina od strane rođaka devojčice, koji je brzo priveden u stanicu policije. Na saslušanju je priznao da je ubio dete, a šokantno je saznati da je već bio optužen za silovanje maloletnice, mada nije poznato da li je osuđen za taj zločin.

Amber alert podigao tenziju: Očajna potraga za nestalom devojčicom

Kada je majka prijavila nestanak 11-godišnjakinje, izdat je Amber alert kako bi se što pre pronašlo dete za koje se sumnjalo da je u opasnosti. Ova vest je izazvala veliku zabrinutost u zajednici, a situacija je postala još dramatičnija kada je Vasiliki pronađena mrtva.

Tragični kraj potrage: Pronađeno beživotno telo 11-godišnje devojčice

Nakon intenzivne potrage, beživotno telo 11-godišnje Vasiliki pronađeno je sa ubodnim ranama na vratu, što je izazvalo šok i tugu u zajednici. Majka devojčice izrazila je očaj i bol u razgovoru za medije, izjavljujući da ide da vidi svoju ćerku.

"Rekli su mi da su našli devojčicu, idem da vidim da li mi je ćerka", rekla je majka u razgovoru za medije.

(Telegraf)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading