Nestali u Italiji
Foto: Printscreen/Youtube/ TG2000


U tragičnom događaju koji je potresao javnost, spasioci su pronašli telefon Patrisije Kormos, mlade devojke sa Balkana koju je odnela bujica u Italiji. Telefon je pronađen u torbici u reci Nadiža i, neverovatno, i dalje radi. Ovaj pronalazak bi mogao da bude ključan u istrazi o smrti troje mladih, jer bi tehničari mogli da izvuku podatke sa telefona i rekonstruišu tragične minute pre nego što su ih odnele vode.


Troje mladih, Patrisija, Bjanka i Kristijan, snimljeni su kako se grle dok voda nadolazi, pre nego što ih je bujica odnela. Patrisija je čak četiri puta pozvala spasioce u nadi da će ih izvući, ali nažalost, nisu stigli na vreme. Njihova tela su pronađena, a za telom Kristijana se i dalje traga.


Reka Nadiža je poznata po svojoj nepredvidivosti, a tog dana je bio na snazi žuti meteoalarm. Mladi su možda bili nesvesni opasnosti jer su prvo snimljeni kako stoje na nasipu na obali, a zatim su ih bujica odnela.

Na snimku se vidi kako spasioci sa dizalice pokušavaju da uhvate troje mladih, ali nisu uspeli. Prvi rezultati istrage govore o nizu poziva Patrisije spasiocima, ali nažalost, nisu uspeli da ih izvuku na vreme.

Ovaj tragičan događaj ostavlja dubok trag, a pronalazak Patrisijinog telefona može biti od ključnog značaja u istrazi koja će razjasniti šta se tačno dogodilo tog kobnog dana na reci Nadiža.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading