''POPIO SAM SAMO GUTLJAJ...'': Čovek otpio gazirani sok s isteklim rokom trajanja, odmah je nastala PANIKA!
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Neprestano dolaze informacije ljutitih kupaca koji su u dućanu kupili neki proizvod kojem je davno istekao rok trajanja.

Ovaj put novi slučaj na Fejsbuk stranici potrošačke zadruge “Halo, inspektore”: ljutiti trgovac iz Rijeke požalio se da je u Plodinama kupio sok kom je rok trajanja istekao pre više od pola godine.

- Radim u prodavnici više od 32 godine. I za mene je oduvek rok trajanja proizvoda bio Očenaš! Osnovna abeceda za prehrambene proizvode. Ali, eto, i meni se dogodilo ono što mnoge moje koleginice i kolege iritira dok su na radnom mestu u nekoj od hiljadu radnji širom Hrvatske - napisao je Riječanin i dodao:

- Plodinama u ZTC-u Rijeka kupio sam Fizzy colu Zero Sugar od dve litre kojoj je rok prošao pre pola godine! Ali, dobro sam još i prošao, jer nije sedam meseci, rekli bi neki sarkastično. Nisam popio ništa više od jednog dobrog gutljaja. Iskreno, tek tada sam, u stvari, primetio kako nešto ne valja: ukus bljutav, ni g od gaziranosti. A kada sam malo bolje pogledao, video sam i da je boja soka boja prljave vode, prenosi Danica.hr.

Kako navodi, iako je svestan da neće umreti od jednog gutljaja soka, pa čak i da je popio više, ipak smatra da nema smisla da se takvi propusti dešavaju, jer se ne radi o par dana, već o periodu dužem od šest meseci.

- Ljudi moji, danas sok, sutra jogurt, prekosutra salama ili nešto drugo. Dokle? Dajte malo više odgovornosti, koleginice i kolege - zaključio je Riječanin.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading