Još jedan incident Bajdena na ceremoniji
Foto: Printscreen/Twitter

Predsednika Bajdena uhvatili su kako nespretno traži svoje mesto dok su ostali dostojanstveno stajali tokom dirljive ceremonije obeležavanja Dana D u Francuskoj u četvrtak.

Osamdesetgodišnjeg predsednika mogli smo da vidimo kako traži svoju stolicu na sredini pozornice - iako su njegova supruga, prva dama Džil Bajden, i francuski predsednik Emanuel Makron ostali ispred njega.

Prva dama mogla se videti kako brzo pokriva usta u tačnom trenutku kada je Bajden izgledao kao da lebdi iznad svoje stolice.

Zatim se vrhovni komandant brzo zaledio neugodno, dok su se ostali počeli spuštati na svoja mesta, pokazuju snimci ovog bizarnog trenutka.

Društvene mreže odmah su se usijale nakon što je ovaj propust uhvaćen na kameri, mnogi spekulišući da je prva dama diskretno naredila svom suprugu da još ne sedne.

Međutim, nije odmah bilo jasno da li je Džil nešto izgovorila Džou u tom trenutku.

Bajdenovi su bili među svetskim liderima i veteranima koji su se okupili na plažama Normandije u četvrtak kako bi obeležili 80. godišnjicu invazije 6. juna 1944. godine, koja je pomogla da se okonča Drugi svetski rat.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading