SVAKO SVOGA HVALI Pogledajte listu NAJBOLJE OCENJENIH političara u Crnoj Gori
Foto: Printscreen/Milo Đukanović i Nenad Čanak

Prema tim podacima, Milatović ima najbolju prosečnu ocenu - 3,26. Nakon njega sledi predsednik Vlade Crne Gore i lider Pokreta "Evropa sad" Milojko Spajić sa prosečnom ocenom 3,09. Interesantno je da se na spisku odmah iza njega našao bivši predsednik i premijer Crne Gore i nekadašnji predsednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović sa prosečnom ocenom 2,77.

Iako često prozivan za razne kriminalne radnje i od dela javnosti oštro osuđivan, Đukanović je iza sebe uspeo da ostavi predstavnike sadašnje parlamentarne većine, kao i nekadašnjeg premijera Dritana Abazovića.

Na četvrtom mestu je bivši predsednik Skupštine i lider Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić sa prosečnom ocenom 2,73, a peti je bivši premijer i predsednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović - prosečna ocena 2,67. Predsednik Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević je na šestom mestu sa prosečnom ocenom 2,59, a nakon njega predsednik DPS Danijel Živković - prosečna ocena 2,53.

Svako svoga hvali


IZ DAMAR-a su naveli da je Milatović najbolje ocenjen od birača Pokreta "Evropa sad" - 4,18, kao i Spajić, koji je najveću ocenu dobio od birača PES - 4,43, dok je Đukanović najbolje rangiran kod glasača partije koju je predvodio - pristalice DPS dale su mu ocenu 4,68.

Osmi je predsednik Skupštine Crne Gore i lider Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić koji ima prosečnu ocenu 2,5, na devetom mestu je jedan od osnivača pokreta Preokret Srđan Perić sa prosečnom ocenom 2,46, a deseti je bivši ministar pravde Vladimir Leposavić - prosečna ocena 2,39.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading