Vlasnik mučio psa
Foto: Printscreen/Foto: Facebook

Čovek, identifikovan samo kao Bew, izgubio je kontrolu nakon što je sibirski haski Muay Lek uzela tajnu poslasticu u njihovom domu u provinciji Samut Prakan u Tajlandu.

Užasni video prikazuje kako se vlasnik ljuti na psa pre nego što izvlači čajnik s ključalom vodom i ponavlja polivanje preko nje dok se ona previja i zavija od bola.

Ostavljajući je s teškim opekotinama, čovek je zatim postavio video na internet gde je brzo postao viralan, izazivajući gnevne reakcije gledalaca koji su zahtevali pravdu.

 

 

Uskoro nakon toga, čovek je odlučio da da psa na udomljavanje, ali kada su novi vlasnici otkrili njeno telo prekriveno opekotinama, odmah su je odveli veterinaru koji je kontaktirao Fondaciju SOS Animal Thailand.

Portparol Fondacije, Kuson Sukaree, rekao je da su sada podneli prijavu policiji.

Sukaree je rekao: "Nakon što je uhvatio psa kako tajno jede poslastice, vlasnik je iskoristio povodac da je povuče u kupatilo. Zatim je više puta prelio vrućom vodom psa."

Nakon javnog obaveštenja, optuženi je pokušao da opravda svoje postupke.

Postavljajući poruku na društvenim mrežama u trećem licu, rekao je: "Bew nema mašinu za vreme da se vrati i ispravi greške koje su se dogodile.

"Bew želi da iznese Bewovu tačku gledišta u prostoru koji će biti otvoren javnosti. Jer danas to nije lično pitanje već je to pitanje za društvo, za one koji su videli slike nasilja.

Objasnio je da je podigao trudnu kucu od kada je imala 45 dana.

Dodao je: "Bew želi da objasni društvu da svako ima pritisak i postoje različiti načini suočavanja s emocijama kad se nađemo u ćošku. I Bew je napravio grešku u lošem upravljanju emocijama. Osećali smo krivicu od dana kada se to dogodilo.Mi  muškarci dovoljno smo veliki da priznamo da smo to uradili i možemo prihvatiti svaku uvredu kao rezultat naših sopstvenih postupaka."

Ako bude proglašen krivim, čovek se suočava s kaznom zatvora ili novčanom kaznom do 40.000 bahta (850 funti).

(Dejli Mejl)

@alo_portal OVAKO SADA IZGLEDA OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MALE DANKE Pognuo je glavu, danas će reći gde je telo? #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #alo #dankailic #danka ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading