''ON JE SADISTA, NAPAD JE STRAVIČAN''! Mladić se iživljavao nad beskućnicom, pa je silovao: Ovako je namamio žrtvu!
Foto: EPA/EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Liam Stimpson iz Velike Britanije osuđen je na 15 godina zatvora nakon zverskog silovanja beskućnice, koju je napao 27. decembra prošle godine, dok je u gradu slavio svoj rođendan.

Jedan od inspektora, koji je readio na slučaju, rekao je da u svojoj višedecenijskoj karijeri nije video tako stravičan napad.

Liam je namamio žrtvu pod izgovorom da će joj kupiti hranu, a onda ju je odvukao do železničkog mosta u Kardifu i tamo je mučki pretukao i silovao.

On je nastavio da maltretira žrtvu čak i kada je ona uspela da mu se otrgne i krene u beg, prenosi Telegraf.

"On je predator, sadista, koji je izveo stravičan, jeziv, grozomoran napad", izjavila je inspektorka Keterin Beri.

Kako je navedeno na sudu, Liam je žrtvi naneo veoma ozbiljne povrede na licu. Nesrećnu ženu je silovao, pretio joj, maltretirao je i ponižvaoa.

"Stanje žrtve je bilo takvo da je jedva uspela da nam objasni šta se dogodilo", rekla je inspektorka.

Beri je rekla da je slučaj zatvoren zahvaljujući iskazima očevidaca.

"Dosta smo se oslonili na iskaze očevidaca koji su pritrčali u pomoć i koji su, prema mom mišljenju, žrtvi spasli život. Oni su bili ti koji su nam dali više detalja o svemu", rekla je inspektorka.

Inspektorka je rekla da je tokom istrage videla snimke napada sa sigurnosnih kamera i delove koji su snimljeni mobilnim telefonom i da ništa strašnije u životu nije videla.

"Nivo nasilja, degradacija žrtve, bilo je stravično. On predstavlja stravičnu pretnju po žene", rekla je inspektorka koja više od 20 godina radi u policiji.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading