STORMI DANIELS OPLELA PO TRAMPU NAKON SUĐENJA: Neka bude boks džak u skloništu za žene!
Foto: AP/Markus Schreiber (STF)

"Stavite ga u zatvor", rekla je britanskim novinama Daily Mirror u subotu u svom prvom intervjuu nakon odluke suda u Njujorku.

"Neka služi kao boks džak u skloništu za žene"

"Verujem da bi ga trebalo osuditi na zatvorsku kaznu i društveno koristan rad ili neka služi kao dobrovoljni boks džak u skloništu za žene", dodala je.

Stormi Daniels (45) tvrdi da je imala seksualni odnos s Donaldom Trampom 2006., što on negira. Neposredno pre predsedničkih izbora 2016. plaćeno joj je 130.000 dolara da ne progovori.

Tramp je u četvrtak proglašen krivim za krivotvorenje dokumenata s ciljem prikrivanja isplate za ućutkivanje Stormi Daniels uoči izbora 2016.

Preti mu četiri godine zatvora

Donald Tramp

Tanjug

 

 

Njujorška porota proglasila je Trampa krivim po sve 34 tačke optužnice, čime je postao prvi američki predsednik osuđen za krivično delo. Tramp (77) negira krivnju i očekuje se da će se žaliti. 

Preti mu maksimalna kazna od četiri godine zatvora, iako ostali osuđeni za takva dela često dobijaju kraće kazne, novčane ili uslovne kazne. 

Ovom presudom Sjedinjene Države ulaze u dosad nepoznato područje uoči izbora kada će se Tramp, republikanski kandidat, suočiti s aktuelnim predsednikom, demokratom Džoom Bajdenom. 

"Svedočenje na sudu mi je bilo zastrašujuće"

"Svedočenje na sudu bilo je tako zastrašujuće, s porotnicima koji vas gledaju", rekla je Daniels, "ali kao što sam rekla pre, govorila sam istinu sve vreme."

Svedočenje bivše glumice bilo je jedno od glavnih događaja suđenja.

"Za mene nije gotovo, nikada neće biti gotovo za mene", izjavila je. Iako je Tramp proglašen krivim, "ja još uvek moram da živim s tim", izjavila je bivša glumica, pravim imenom Stefani Kliford.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading