Mladoženja i gost
Foto: Alo/Indiana State Police

Ono što je trebalo da bude najsrećniji dan u životu jednog para završio se nesrećom nakon što su mladoženja i gost na svadbi u Indijani uhapšeni, a svemu je prethodila pucnjava.

Kori Parker, koji se tek venčao i par sati slavio svoj brak, uhapšen je 18. maja u Salemu ispred sale u kojoj je bila svadba, i optužen za nasilničko ponašanje i kriminalnu nesmotrenost počinjenu smrtonosnim oružjem.

Dok su Parker i njegova supruga zvanično venčani od 2022. godine, prema sudskim zapisima, ovaj događaj je bio proslava venčanja i braka.

Tokom proslave, jedna žena je pozvala policiju i rekla da je mladoženja upucao njenog dečka tokom svađe sa muškarcem Džonatanom Gofom.

Pucnjava je navodno nastala zbog prvobitne svađe između Gofa i njegove supruge nakon što je optužen da je flertovao sa drugom ženom, prenela je agencija.

Gofova žena i mlada su napustile slavlje i vratile se u hotel. Kada je Parker rekao da i on odlazi, on i Gof su se navodno posvađali, prenosi Independent.

Parker je otišao do vozila u kojem mu je bio pištolj. U sledećem trenutku njih dvojica su se otimali oko oružja, koji je odjednom opalio. Metak je pogodio Gofa u ruku.

Parker je rekao da nije imao nameru da ga upuca.

Povređenom je pružena pomoć, a obojica su uhapšena nakon toga.

Očekuje se da se pojave u sudu 3. septembra.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading