NEZAPAMĆEN SKANDAL! Veroučitelj optužen za seksualno zlostavljanje učenica: Iživljavao se nad njima dok su čitale molitve!
Foto: Shutterstock

Protiv njega je podneta tužba kojom se traži kazna zatvora do 135 godina, piše portal Son dakika.

Nakon što su učenice petog razreda škole u ​​Adani, E. K. (12), E. B. (11), F. B. I. (11), F. N. K. (11), Z. E. (11) i B. K. (11) ispričale svojim porodicama da ih je veroučitelj Dž. Dž. seksualno zlostavljao u učionici dok su čitale molitve, četiri od šest porodica je otišlo u tužilaštvo i podnelo krivičnu prijavu

Dž. Dž, kako se navodi, 11. maja je uhapšen, a nakon što je istraga završena, protiv njega je podignuta optužnica za krivično delo "seksualno zlostavljanje žrtava mlađih od 12 godina", prenosi Tanjug.

Tužilac višeg krivičnog suda u Adani tražio je da se za svaku devojčicu koju je napao osudi na 22 godine i 6 meseci zatvora - tako da bi osumnjičeni mogao da bude osuđen do ukupno 135 godina zatvora. 

Devojčice su u centru za maloletnike ispričale da im je nastavnik dodirivao intimne delove tela dok su čitale molitvu, da ih je grlio, a jedna od devojčica navela je da je nastavnik svojim telom udarao o njeno, nekada brzo, a nekada polako, a da nije znala zašto.

Optuženi nastavnik je rekao da je tokom časova učenice koji su se loše ponašale upozoravao nežnim dodirivanjem po ramenu i da nijednu učenicu nije posebno izdvajao i dirao. Tvrdeći da njegovi kontakti sa učenicama definitivno nisu bili u seksualne svrhe, Dž. Dž. je izjavio da ne zna zašto su one svedočile na ovaj način i da ne prihvata optužbe protiv njega.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading