Sandi Karazas-Pinez
Foto: Printscreen/Facebook/Sandi Karazas-Pinez

Tek nakon što je učenik rekao svojoj mami da je više puta imao odnose sa Sandi Karazas-Pinez, učiteljicom u srednjoj školi Biondi, direktor je pogledao snimak.

Na njemu je prikazana Sandi kako se mazi sa 16-ogodišnjakom tokom časa i traži od njega da joj „protrlja međunožje“, što navodi tužba dečaka i njegove majke.

„Ono što sam upravo videla bilo je uznemirujuće“, rekla je direktorka Marija Bejker, prema rečima dečakove majke.


"Ona je plakala. Bilo joj je tako žao - trebalo je da se gledaju kamere", rekla je majka sa Staten Islanda za Njujork Post.

U julu 2023., Karazas-Pinez, 34, udata majka troje dece koja je ranije predavala u dve gradske javne škole, optužena je na federalnom sudu na Menhetnu zbog namamljivanja tinejdžera u polni odnos i ubeđivanja da se pojavi sa njom u video pozivu uživo bez odeće.

polcija u SAD

EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

 

Škola je dozvolila mladima da napuste kampus satima u isto vreme uz „dnevnu propusnicu“ bez dozvole njegove majke.

Na desetinama izleta, Karazas-Pinez je upoznala dečaka u obližnjem restoranu brze hrane i imali su odnos u njenom automobilu, kaže se u tužbi.

Karazas-Pinez je dečaku poslala svoje gole fotografije i nepristojne tekstualne poruke - uključujući i onu u kojoj je pisalo da ju je "bolelo" nakon što joj je dao "vežbe", pokazuju zapisi.

Kada je mladić pokušao da zaustavi zabranjenu aktivnost, kaže se u tužbi, Karazas-Pinez je pretila da će ga oboriti u školi ili da će se ubiti, što je traumatisalo tinejdžera, šizofreničara koji je pokušao samoubistvo.

„Da je škola poštovala čak i svoje najosnovnije bezbednosne protokole, mogli su da spreče užasne, ponovljene i tekuće zloupotrebe koje su se dešavale pod njihovim krovom“, rekla je advokat Lesli Brauner iz advokatske firme Peters Brauner, koja je podnela tužbu.

Nekoliko meseci nakon što je Karazas-Pinez uhapšena 2023. godine, škola Biondi je trajno zatvorena jer „nije bila finansijski održiva“, rekla je Dženifer Skot, portparolka Rising Ground, Inc., neprofitne organizacije iz Bruklina koja je vodila Biondi.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading