avion
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Let kompanije pod oznakom TOM778 od Glazgova u Škotskoj do Antalije u Turskoj, morao je da neplanirano stane u Njukasl zbog 'neukrotivog putnika' koji je viđen kako odbija da preda svoj džin prilikom ukrcavanja

Glasgov Live izveštava da se veruje da je do zaobilaznice u poslednjem trenutku došlo nakon što je pijani putnik navodno napao člana posade.

Policajci su se ukrcali u avion u Njukaslu u Engleskoj i uklonili čoveka iz aviona.

Na snimku poslatom Glazgov Lajva-u se vidi kako policajci izvlače čoveka iz aviona dok ga stotine frustriranih putnika posmatraju. Zbog kašnjenja, turisti su stigli na odredište pet sati kasnije nego što je planirano.

Jedan putnik je rekao: "Viđeni su pijani dok su se ukrcavali u avion. Odbio je da preda sopstvenu flašu džina i postao je verbalno uvredljiv. 45 minuta nakon poletanja objavljeno je da smo skrenuli zbog neposlušnih putnika. Trebalo je još 45 minuta pre nego što smo stigli u Njukasl. Dva policajca su se ukrcala u avion i stavili mu lisice, ali se on uznemirio pa su se ukrcala još dva policajca. Njegova partnerka je takođe uklonjena iz aviona uz hor zviždanja dok je svima pokazivala srednji prst".

Putnik je dodao: „Očigledno je bilo uznemirujuće za decu i frustrirajuće za sve. Kapetan je posle toga lično posetio svakog putnika da bi odgovorio na pitanja. Dok je posada bila pripremljena za scenario, bilo je sporih informacija o tome da li ćemo nastaviti ili ćemo se iskrcati u Njukaslu. Nisu mogli da nas puste iz aviona zbog problema sa graničnom kontrolom. Došlo je do daljih kašnjenja u vađenju njegovih torbi iz skladišta. Takođe, kabinsko osoblje je zamenjeno zbog ozbiljnog događaja i prekoračenja radnog vremena", prenosi Dejli Star.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading