ŽENA (29) UMRLA POSLE POROĐAJA U GRAČANICI Došlo do komplikacija, reanimacija nije uspela
Foto: Shutterstock

"Dana 22.05.2024. godine, oko 21.15 časova, PS Lukavac je obaveštena od strane SHMP DZ Lukavac, da je u navedenu zdravstvenu ustanovu sanitetskim vozilom Opšte bolnice Gračanica dovezena ženska osoba E.H. (1995) iz Gračanice, bez znakova života, kojom prilikom je dežurni lekar Doma zdravlja Lukavac konstatovao smrt imenovane", saopšeno je iz MUP-a TK, prenosi Avaz.

Prema navodima prijave, E.H. je zbog komplikacija nakon porođaja u Opštoj bolnici Gračanica, od strane dežurnih lekara bolnice, u pratnji medicinskog osoblja upućena u JZU UKC Tuzla, ali je u toku hitnog prevoza došlo do gubitka znakova života. U SHMP Doma zdravlja Lukavac je pokušana reanimacija pacijentkinje, ali nažalost, bezuspešno.

Istraga u toku

"O događaju je upoznat dežurni tužilac KTTK-a, po čijem nalogu je telo preminule prevezeno u Komemorativni centar radi obdukcije. Potrebne istražne radnje preduzeli su istražitelji OKP PU Lukavac, a sve dalje radnje, prema uputama tužioca u narednom periodu, preduzimat će istražitelji OKP PU Gračanica", saopšteno je iz MUP-a TK.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading