ubistvo nemačka
Foto: Alo/Prinstceen/Youtube

Posle osam meseci od zločina počelo je suđenje mladiću. On je priznao da je posle svađe sa davio tinejdžerku dok nije izgubila svest,a onda je skinuo odeću sa nje i slikao je, kako je rekao da bi je ucenjivao kada se osvesti. On je na suđenju tvrdio da nije želeo da je ubije.

Hteo da je ucenjuje snimkom

Optuženi je rekao na suđenju da je bio žrtva otmice nekoliko meseci pre zločina. Njega je kako je rekao muškarac tri dana držao zatočenog i seksualno zlostavljao. Nakon što je pobegao, Rene je rekao da je planirao da ga ubije, a da je za taj plan znala i njegova prijateljica Mari Sofi.

 

 

On je navodno hteo da se osigura snimkom gole devojčice "kako ne bi otišla na policiju i prijavi ga kad se opet osvesti". Optuženi je negirao da je nameravao da je ubije.

Državno tužilaštvo Nemačke ga tereti za ubistvo devojčice iz seksualnih pobuda i za skrnavljenje leša.

Žrtvin telefon pronađen kod ubice

Devojčica je pronađena je mrtva uz put u Bad Emstalu (okrug Kasel) 28. septembra, nakon što je prijavljen njen nestanak. Pronašao je jedan meštanin koji je krenuo u seču drva. Rene je ubrzo uhapšen a prilikom pretresa kod njega je pronađen u jakni žrtvin nestali mobilni telefon.

Istražioci su pronašli i dva snimka koji prikazuju telo ubijene devojčice i vidi se kako je osoba koja je snimala dodiruje telo rukom. Rene G. je u pritvoru od hapšenja prošlog septembra, a navodno je iz susednog Naumburga.

(Tagesšau)

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading