MONSTRUM UBIO ŽENU I DECU SEKIROM, PA SKOČIO SA ZGRADE! Stravičan zločin u porodici u Tuzli potresao čitav region
Printscreen

Užas! Mujaga Čičkušić (39) iz Tuzle u BiH počinio je stravičan masakr, kada je sekirom najpre ubio svoju suprugu Amelu (34), njihovo dvoje maloletne dece, stare 2 i 9 godina, a potom izvršio samoubistvo skokom sa zgrade!

Kako saznajemo, stravičan zločin se dogodio u ponedeljak oko 21 sat, u porodičnom stanu porodice Čičkušić. Monstrum je posle krvavog pira presudio sebi skokom sa 14. sprata susedne zgrade, u Ulici Mehmedalije Maka Dizdara. 

Bosna i Hercegovina još se nije oporavila od krvavog zločina  u Gradačcu, a Tuzlu je potresla nova tragedija. Kako se sumnja, Mujaga je pre nekoliko dana došao iz Nemačke u Bosnu, gde je radio kao medicinski tehničar. U Tuzli je boravio kako bi proveo odmor sa suprugom i decom.

Da tragedija bude još veća, monstrum je planirao jezivi zločin. Pretpostavlja se da je motiv ovog zločina ljubomora. Prema nezvaničnim informacijama, monstrum je nekoliko dana ranije kupio sekiru na Hametovoj pijaci, kojom je kasnije presudio ženi i rođenoj deci. Ono što potvrđuje ovu informaciju jeste podatak da je sekira bila nova, kada ju je policija zatekla u stanu. Nesrećna žena je pokušala da spreči supruga da ubije decu, što se može videti po razbacanim stvarima u stanu. Inspektori su zatekli demoliranu sobu i nameštaj, a nešto kasnije uočili su i tela dece i žene.

Ono što je za sada nepoznanica jesu imena ljudi koje je Mujaga ispisao na vratima stana. Prema informacijama iz istrage, on je čak ispisao spisak rođaka koji su mu pre šest meseci pomogli da se zaposli u Nemačkoj.

Dosadašnje policijske provere su potvrdile da u ranijem periodu u policijskim stanicama u Tuzli i Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona nije bilo prijava nasilja u ovoj porodici. Mujaga je pre nego što će otići u Nemačku radio kao tehničar u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli. Tada je dao otkaz i pronašao je novi posao. Inače, u tuzlanskom kliničkom centru kao medicinska sestra radila i njegova supruga Amela. Prema rečima komšija, bračni par je planirao da život započne u Nemačkoj.

- Oni su dali oglas da prodaju stan, jer je Amela sa decom planirala odlazak u Nemačku kako bi živela sa njim - ispričale su komšije.

Članovi kantonalne policije juče su planirali svečanost u Lukavcu u povodu obeležavanja Dana policije Tuzlanskog kantona, međutim, odluka je promenjena zbog trostrukog ubistva počinjenog u Tuzli.

Masakr prenosio uživo na Instagramu

Prošle godine Nermin Sulejmanović (35) počinio je jeziv zločin kada je u Gradačcu ubio tri osobe i isto toliko ranio. Monstrum je presudio hicem u glavu nevenčanoj supruzi Nizami Hećimović, a njeno ubistvo prenosio je uživo na Instagramu.

On je rano ujutro krvnički pretukao suprugu, a zatim joj pucao u glavu iz pištolja u prenosu uživo. Svoju ćerku, koja je još beba, ostavio je uplakanu u lokvi majčine krvi, a zatim seo u automobil. Nešto kasnije se ponovo javio u drugom uključenju uživo na Instagramu, a potom izvršio samoubistvo.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading