tuzla
Foto: Alo/Prinstcreen/društvene mreže

Istražni timovi pronašli su sekiru kojom je najverovatnije izvršeno ubistvo. Pronađeni su i drugi oštri predmeti, a istragom će biti utvrđeno da li ih je ubio oštricom ili tupim delom sekire. Naređeno je veštačenje, prenosi Avaz.

Prema nezvaničnim informacijama, tužioci i istražitelji veruju da bi motiv stravičnog ubistva mogla biti ljubomora. Međutim, zasad ova informacija nije zvanično potvrđena.

Čičkušić se, kako je potvrđeno, pre nekoliko dana vratio iz Nemačke, gde je radio kao medicinski tehničar. On je bio zaposleni Kliničkog centra Univerziteta u Tuzli, kao i njegova supruga, ali je išao da radi u Nemačku.

tuzla

Prinstcreen/društvene mreže

 

 

 

Čičkušić je, prema saznanjima Avaza, kako je do sada pokazala istraga, brutalni zločin isplanirao u detalje. On je, kako je potvrdio izvor, nekoliko dana pre zločina kupio sekiru na pijaci kod Hemeta i njom je ubio članove porodice.

U stanu je zatečen prizor koji ledi krv u žilama, a ceo stan je bukvalno uništen i ispreturan. Supruga je, što je pokazala istraga, pokušala da spase djecu, ali nije uspela.

Pokušala da spase decu

Ono što je šokiralo istražitelje jeste da je Čičkušić nakon stravičnog zločina ostavio poruku na vratima stana. On je napisao imena pojedinih ljudi. Policija sada istražuje o kome se radi. Navodno, među imenima su imena pojedinih rođaka koji su mu pomogli da se zaposli u Nemačkoj.

Avaz

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading