Hapšenje UKP MUP policija
Foto: Printscreen/MUP

Mladić iz Hrvatske proveo je u zatvoru pet godina nakon što ga je konobarica optužila za silovanje prilikom kojeg joj je navodno na vratu napravio modricu, takozvani "ljubavni ugriz"

-Dok je ona spavala napravio je na njenom vratu modricu tj. “ljubavni ugriz”, a potom gurnuo svoj prst u njene intimne delove. Kad se probudila, svoj polni organ gurao je u njene intimne delove sve dok nije počela da plače i vrišti. Molila ga je da prestane a zatim ga odgurnula od sebe -stoji u optužnici u kojoj se navodi i da se sve dogodilo u kući u kojoj je par zajedno stanovao.

Na kraju,sud je optužbe odbacio kao neosnovane i oslobodio optuženika koji je sve vreme tvrdio da se radilo o dobrovoljnom polnom odnosu.

Šefica kafića u kome je konobarica radila svedočila je da joj je ona rekla da želi da se razvede od svog supruga. Šefica joj je pomogla da pronađe smeštaj a tada je i navedeni mladić zamolio da živi s njom jer je njegov podstanarski stan malen i neuređen.

Konobarica je jednog dana rekla šefici da je trudna, ali da ne zna da li je dete  suprugovo ili mladića sa kojim je živela.

- Isti dan, kasno poslepodne, rekla mi je da više ne želi da radi u kafiću i da će se vratiti mužu. Ni u jednom trenutku mi se nije požalila na mladića, mislim da su oni bili u kratkotrajnoj ljubavnoj vezi -ispričala je šefica.

Konobarica i njen muž su podneli prijavu policiji u kojoj mladića optužuju za silovanje.

- Imajući u vidu da postoje dve verzije događaja, prvostepeni sud je prilikom ocene dokaza zaključio da je vlasnice lokala znala niz detalja o konobarici samo iz njene priče.Nakon svega navedenog i pomirenja sa suprugom ona je nekako morala da opravda modricu na vratu pa je zbog toga na nagovor supruga prijavila silovanje -prenosi Danica.hr.

Nakon pet godina mladić je pušten na slobodu.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading