Printscreen
Foto: Printscreen/Printscreen

Tokom pretresa kuće osumnjičenog za njeno ubistvo, policajci su čuli krike "upomoć" iz zemlje. Počeli su da kopaju i otkrili su ulaz u improvizovanu grobnicu gde je 18-godišnji mladić držao starijeg muškarca zatočenog. Policijski video objavljen u sredu prikazuje kako je muškarac izvučen. Bio je svestan i imao je ranu na vratu.

Forenzičari su utvrdili da je starija žena umrla nakon fizičkog napada koji joj je naneo teške povrede. Policija je brzo identifikovala 18-godišnjeg rođaka ubijene žene kao osumnjičenog.

Osumnjičeni je zatečen pijan u svojoj kući i na policijskom saslušanju dao je "zbunjujuće" i "nedosledne" izjave. Dok su policajci pretraživali njegovu kuću u potrazi za dokazima, čuli su uznemirujuće zvuke i pozive za pomoć koji su dolazili iz podzemlja.

Posle spašavanja, muškarac je ispričao policiji da su on i mladić pili zajedno u subotu kada je izbila svađa. Tinejdžer ga je navodno napao nožem, zaključao u improvizovanu podrumska prostoriju i zatrpao ulaz zemljom.

Mladiću je određen pritvor, a policija i tužilaštvo nastavljaju istragu za ubistvo i pokušaj ubistva. Preti mu doživotna kazna zatvora ako bude proglašen krivim. Spaseni muškarac se nalazi na bolničkom lečenju.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading