Nevreme u Kaliforniji
Foto: AP/Watchara Phomicinda

Očuh princeze Tatjane od Grčke (43) nestao je iznenada usred noći u Malibuu!

Kako je preneo "Dailymail", Atiljo Brilemburg (53) je nestao u subotu, a poslednji put je viđen u jedan sat posle ponoći. Na sebi je imao plavu košulju, sive pantalone i bio je bos.

Vlasti su pozvale sve koji možda znaju nešto u vezi sa njegovim nastankom da se jave. Ovaj rođeni Njujorčanin koji je povezan sa evropskim kraljevskim porodicama, viđen je nedaleko od jednog luksuznog kompleksa stanova. U pitanju je brdovita oblast, koja je slabo osvetljena.

Okolnosti pod kojima je on nestao nisu saopštene. Policija je navela da se radi o belcu visine 177 centimetara, teškom oko 75 kilograma, sa sedom kosom, zelenim očima i tetovažom na gornjem delu tela.

"Zabrinuti smo za gospodina Brilemburga", navodi se u saopštenju šerifove kancelarije.

 

 

Atiljo Brilemburg je očuh princeze Tatjane od Grčke, pripadnice grčke i danske kraljevske porocide, koja je rođena u Venecueli. Polcija je navela da on više nema veze sa kraljevskom porodicom. Princeza Tatjana od Grčke je udata za princa Nikolasa, sina Konstantina Drugog, koji je bio kralj Grčke do ukidanja monarhije 1973.

Par koji se venčao u avgustu 2010. godine, objavio je prošlog meseca da se razvodi. Uprkos tome Tatjana je najavila da će zadržati titulu. Venčanju koje je opisano kao "Mama mia, sa aristokratama" prisustvovali predstavnici kraljevskih porodica iz Holandije, Danske, Švedske i Španije.

Princeza Tatjana čije je puno ime Tatjana Blatnik, bavi se pisanjem i filantropijom. Odrasla je u Švajcarskoj. Ona je osnivač neprofitne organizacije "Dah", koja se bavi podizanjem svesti o mentalnom zdravlju.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading