Prevare za aranžmane
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Neimenovani tinejdžer albanskog porekla prošao je pravi pakao kada su ga kidnapovali rođaci njegove devojke iz Grčke. Kako se navodi, sve se odigralo u gradu Sparta.

Prema onome što je maloletnikov otac rekao za STAR, njegov sin je flertovao sa drugaricom iz razreda, ali njeni roditelji nisu odobravali vezu koju su dvoje dece razvili zbog njegovog albanskog porekla. Sedamnaestogodišnjak je primio telefonski poziv od brata devojke i otišao da se vidi sa njim. Tamo su ga žestoko napale dve osobe, koje su ga potom zgrabile i stavile u prtljažnik automobila.

Kako je ispričao otac 17-godišnjaka, u jednom trenutku na putu iz Areopolisa su stali, izvadili ga iz gepeka, ponovo ga pretukli, a zatim stavili u auto i odvezli do kuće devojčinog brata.

Tukli ga tri sata

Tamo je usledio novi pakao za tinejdžera. Naime, batinanju se pridružio i brat devojčice, ali i njihovi roditelji. Majka devojčice čupala mu je kosu i posekla mu lice prema navodima. Naime, od udaraca je počela da mu izlazi krv iz uha, dok je, prema rečima njegovog advokata, izgubio sluh na levo uvo i još nije izvesno da li će se oporaviti.

Mučenje 17-godišnjaka trajalo je najmanje tri sata. Oštećeni je prebačen u bolnicu, gde je bio hospitalizovan nekoliko dana. Kako pišu grčki mediji, on se i dalje nalazi u lošem psihičkom stanju.

Otac devojčice ubio svoju majku

Kako se navodi, otac devojčice, koji je pre nekoliko godina ubio svoju majku u Dirosu, uhapšen je zajedno sa sinom i još jednom osobom zbog otmice i prebijanja 17-godišnjaka, dok je majka optužena za premlaćivanje. Za njom je još uvek raspisana potraga.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
aco srbin

18.05.2024 13:05

Bravo za Grke i porodicu tako se čuva porodica i pravoslavlje,a taj eto mu albanke pa nek uživa sa njima! Bravo Grci ruke vam se pozlatile!