policija
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Prava filmska potera odigrala se kod Zenice

Došlo je do velike policijske potere za auidijem A3, koje je preticalo kolonu vozila.  Policija je pojurila za njim, a audi je sleteo u kanal. Potom je jedna osoba pobegla iz uta, a drugu izvlače.

- U 8.10 sati u mestu Ograjina, općina Žepče, policijska patrola je pokušala zaustaviti jedno vozilo Audi A3 stranih registarskih oznaka, koje je preticalo kolonu vozila. Međutim, vozač se oglušio na naredbu policijskih službenika i nastavio kretanje prema Zenici. Organizovana je potera za ovim vozilom koje je tokom vožnje od Žepča do Zenice ugrožavalo druge učesnike u saobraćaju. Kod skretanja za auto-put A1 policija je blokirala magostralni deo puta i to službenim vozilima, jednim teretnim vozilom. Nakon toga je vozač audija udario u bankinu i sleteo u kanal - rekao je za "Avaz" portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Samir Valentić.

Istakao je da je jedna osoba pobegla dok je druga ostala zaglavljena u vozilu.

- Na lice mesta izašli su vatrogasci kao i vozilo hitne pomoći. Traje potraga za licem koje su udaljilo iz vozila, kao i izvlačenje drugog lica iz autmobila - rekao je Valentić.

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading